KOSZYK JEST PUSTY
Do kasy

Przepisy

Skrzydełka z kurczaka z czosnkiem i pietruszką

Skrzydełka z kurczaka z czosnkiem i pietruszką

Coś pysznego i wykwintnego i prostego, czyli przepis na skrzydełka z kurczaka na maśle. Oblizywanie palców że hej! Nie wierzę w cholesterol!

Makaron z brokułami i szpinakiem

Makaron z brokułami i szpinakiem

Makaron w sosie biało-zielonym (z brokułami i szpinakiem) to kolejna, bardzo smaczna wariacja, dla wszystkich fanów pasty.

Cytrynowa potrawka z kurczaka Kingi Paruzel

Cytrynowa potrawka z kurczaka Kingi Paruzel

Cytrynowa potrawka z kurczaka według Kingi Paruzel z książki "Nie... zwykła kuchnia, bo każdy jest inny" - to danie wyborne.

Ryba z blachy z warzywami i salsą

Ryba z blachy z warzywami i salsą

Ryba z blachy z warzywami z soczystą salsą to jednoblachowe danie obiadowe, które jest fit. Warto go sprawdzić, bowiem ryby to szlachetne i smaczne mięso, które wspaniale wpływa na nasz organizm i zdrowie.

Pad Thai

Pad Thai

Pad thai to szybki i aromatyczny obiad w 20 minut. Eksplozja smaku i zapachu, różnych faktur i kolorów.

Klasyczna Pavlowa

Klasyczna Pavlowa

Pavlova (pavlowa) - przepis klasyczny, to wyjątkowy, bardzo modny deser. Torcik bezowy z bitą śmietaną i owocami jest kapryśny i wymaga uwagi.

Leczo z mielonym mięsem z indyka

Leczo z mielonym mięsem z indyka

Leczo "fit" z mielonym mięsem z indyka jest pyszne i lekkie. Niewiele tłuszczu, za to sporo smaku i aromatu.

Pieczony kurczak w pikantnej panierce

Pieczony kurczak w pikantnej panierce

Kurczak w pikantnej panierce jest pieczony, a nie smażony. Wcześniej marynowany w maślance, daje wyjątkowe, soczyste i aromatyczne mięso. Ma niewiele tłuszczu, jest prosty w przygotowaniu i zawsze się udaje. Podawaj z frytkami!

Pizza z warzywami

Pizza z warzywami

Pizza jesienna z podwójnie pieczonymi warzywami, jest wyjątkowa w swoim smaku. Zachwyca kolorami - bardzo jesiennymi. Wygląda wręcz malarsko.

Kruche ciasto ze śliwkami i waniliowo-śmietankową pianką

Kruche ciasto ze śliwkami i waniliowo-śmietankową pianką

Kruche ciasto z pianką waniliowo-śmietankową i śliwkami jest modne i niezawodne. Jego urok to przede wszystkim prostota smaków i łatwość w wykonaniu.

Sałatka Cezar

Sałatka Cezar

Sałatka Cezar - wersja fit. Oryginalna sałatka Cezar to: sałata rzymska, parmezan, grzanki oraz sos (sos worcester, oliwa, czosnek, ocet winny, sok z cytryny, surowe żółtko i świeżo starty pieprz).

 Makaron z cukinią o sosem śmietanowym

Makaron z cukinią o sosem śmietanowym

Szybkie makaron to zdecydowanie przyjaciel każdego, kto w pośpiechu musi przygotować codziennie obiad. Czym prościej tym lepiej ;)

Ciasto z białym makiem i rozetą z jabłka

Ciasto z białym makiem i rozetą z jabłka

Bardzo proste w przygotowaniu ciasto, akurat do sobotniej albo niedzielnej kawy. Klasyczne ucierane, ale klasyka przełamana jest dodatkiem białego maku.

Karkówka w sosie z czerwonej cebuli i żurawin

Karkówka w sosie z czerwonej cebuli i żurawin

Karkówka w sosie z czerwonej cebuli i żurawin, jest długo pieczona, dzięki czemu ma wyjątkowy smak.

Sałata z pieczonymi burakami i serem feta

Sałata z pieczonymi burakami i serem feta

Sałata z pieczonymi burakami, fetą i prażonymi ziarenkami, to pyszna, zdrowa sałatka. Polecam przed obiadem, jako przystawkę lub na kolację. Smaczna jako forma lunchu. Kolorowa, słodka, aromatyczna. Z wyraźną fetą, chrupiącą cebulą i ziarnami. Do tego zachwycające buraki.

Kurczak z nutą cytrynową

Kurczak z nutą cytrynową

Popieprzony kurczak z nutką cytrynową ma bardzo bogaty, wyborny aromat. Idealny na zimne dni, bowiem rozgrzewa. Szybki w przygotowaniu, ale piecze się go długo. Jet wart czekania!

Pulpety z indyka w sosie pomidorowym

Pulpety z indyka w sosie pomidorowym

Pulpety z indyka z kaszą jaglaną w sosie pomidorowym to solidna porcja dobrego jedzenia. Danie zdrowe, smaczne, niedrogie. Obecność kaszy jaglanej sprawia, że danie jest bardzo sycące i dobre dla organizmu.

Udziec z indyka w sosie barbecue

Udziec z indyka w sosie barbecue

Udziec z indyka jest wolno pieczony w sosie bbq i to sprawia, że mięso wręcz się rozpada i zachwyca swoją delikatnością. Ma mało tłuszczu i smakuje wybornie.

Frytki z piekarnika

Frytki z piekarnika

Jeśli lubisz frytki i jednocześnie chcesz odżywiać się zdrowo, to właśnie te frytki z piekarnika są dla Ciebie. Oczywiście, nie należy ich jeść każdego dnia na śniadanie, obiad i kolację. Ale raz na jakiś czas nie zaszkodzą, a dadzą dużo przyjemności. Nawet jak jesteś zafascynowa "skalpelem" Ewy Chodakowskiej, możesz je zjeść raz na jakiś czas bez wielkich wyrzutów sumienia :) Są świetne. Moim zdaniem dużo lepsze niż frytki smażone na oleju.

KATEGORIE

Kategorie główne

one

Najlepsza obsługa Klienta! e-Commerce Polska awards 2013!

Zobacz szczegóły

AleDobre.pl to:

Dodano do koszyka