Garnki i naczynia do gotowania na parze pozwolą przygotować produkty w najzdrowszy z możliwych sposobów. Gotowanie na parze sprawia, że naturalny smak i aromat gotowanych produktów pozostają w nich. Naczynie Lotus Joseph Jospeph to prawdziwy hit, w nim łatwo ugotujesz brokuły, fasolkę, a nawet ziemniaki. Tradycyjny bambusowy parownik, to nie tylko dobry sposób na daleko-wschodnie przysmaki, ale i polskie pierogi. Również garnki z wkładkami do gotowania na parze są znakomite do zdrowego gotowania. Duży wybór w świetnych cenach.
Ostatnie opinie o produktach
Pył w butelce z pompką, srebrny Shimmering Dust (10 g) - Food Colours
super polecam
Anka85
Dorosiowa miękka skrobka do wygładzania mas i lukru duża (25 cm) "Japonka" - DorosioweRanty
Polecam, polecam naprawdę fajna skrobka :)
Anka85
Posypka cukrowa strzelająca (50 g), żółta - ScrapCooking
Fajna, ale w kontakcie z małą wilgotnością szybko traci swoje właściwości . Mimo to polecam :)
Anka85
a. Rant do mini tortu (12 - 15 cm), wysoki - Standard - DorosioweRanty
Uwielbiam i polecam :)
Anka85