Sosy i pasty przyprawowe do gotowania otwierają swoje podwoje. Pasta curry zielona i czerwona to podstawowy składnik tajskiego curry. Można wykorzystać je również do marynowania mięs oraz zaostrzenia smaku sosów. Pyszne węgierskie pasty przydadzą się do zawiesistych sosów, marynowania mięs oraz warzyw, a także po prostu do smarowania pieczywa, szczególnie chrupiących, gorących grzanek. Również pyszne pasty indyjskie i znakomite pesto, aby codziennie udać się w inną stronę świata na pyszne danie.
Ostatnie opinie o produktach
Forma z kutego aluminium do ciasta „Wieniec adwentowy” - Nordic Ware
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
KKrzysiek
Pastylki czekoladowe z białej czekolady W2 (28% kakao), 400 g - Callebaut
Doskonała
KKrzysiek
Kratka do studzenia ciast i ciasteczek (25 x 40 cm) - Wilton - poleca Pani Dorota z mojewypieki.com!
Bardzo przydatna
KKrzysiek
Butelka ze słomką dla dziewczynki Smiley Kid - Zak!
Dla małej dziewczynki pierwszorzędna
KKrzysiek