Sosy i pasty przyprawowe do gotowania otwierają swoje podwoje. Pasta curry zielona i czerwona to podstawowy składnik tajskiego curry. Można wykorzystać je również do marynowania mięs oraz zaostrzenia smaku sosów. Pyszne węgierskie pasty przydadzą się do zawiesistych sosów, marynowania mięs oraz warzyw, a także po prostu do smarowania pieczywa, szczególnie chrupiących, gorących grzanek. Również pyszne pasty indyjskie i znakomite pesto, aby codziennie udać się w inną stronę świata na pyszne danie.
Ostatnie opinie o produktach
Mleczko kokosowe UHT w kartonie (250 ml) - Real THAI
Uwielbiam potrawy z mleczkiem kokosowym, stąd nieobiektywnie oceniam wysoko. Mleczko to ma dobry skład !
marta-mp17@o2.pl
Mąka pszenna typu 0 Nuvola 1kg - Caputo
Ciasto na pizzę i inne ciasta są przepyszne. Zarówno struktura, jak i smak jest lepszy niż ze "zwykłej" mąki. wydaje się, że ciasto nie nasiąka pod wpływem sosu i innych dodatków.
marta-mp17@o2.pl
Mąka pszenna typu 00 Pasticceria 1 kg Caputo
Nie wyobrażam sobie pizzy domowej bez tej mąki. Wychodzi idealnie chrupiąca.
marta-mp17@o2.pl
Świeczka na tort „3” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek