Sosy i pasty przyprawowe do gotowania otwierają swoje podwoje. Pasta curry zielona i czerwona to podstawowy składnik tajskiego curry. Można wykorzystać je również do marynowania mięs oraz zaostrzenia smaku sosów. Pyszne węgierskie pasty przydadzą się do zawiesistych sosów, marynowania mięs oraz warzyw, a także po prostu do smarowania pieczywa, szczególnie chrupiących, gorących grzanek. Również pyszne pasty indyjskie i znakomite pesto, aby codziennie udać się w inną stronę świata na pyszne danie.
Ostatnie opinie o produktach
Świeczka na tort „3” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek
Świeczka na tort „2” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek
Świeczka na tort „4” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek
Świeczka na tort „5” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek