Pieczenie mięs, ryb i warzyw wydobywa smak tych produktów i sprawia, że są naprawdę pyszne. Do pieczenia potrzebne są dobre naczynia, dlatego mamy zarówno tradycyjne brytfanny z metalu, jak również formy ceramiczne. Nie od dziś wiadomo, że mięso lub ryba upieczona w garnku rzymskim ma fantastyczny smak. Również nowoczesne formy silikonowe nadają się do pieczenia. Pieczenie mięs, ryb i warzyw tu każdy znajdzie naczynie dla siebie.
Ostatnie opinie o produktach
Forma z kutego aluminium do ciasta „Wieniec adwentowy” - Nordic Ware
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
KKrzysiek
Pastylki czekoladowe z białej czekolady W2 (28% kakao), 400 g - Callebaut
Doskonała
KKrzysiek
Kratka do studzenia ciast i ciasteczek (25 x 40 cm) - Wilton - poleca Pani Dorota z mojewypieki.com!
Bardzo przydatna
KKrzysiek
Butelka ze słomką dla dziewczynki Smiley Kid - Zak!
Dla małej dziewczynki pierwszorzędna
KKrzysiek