Pieczenie mięs, ryb i warzyw wydobywa smak tych produktów i sprawia, że są naprawdę pyszne. Do pieczenia potrzebne są dobre naczynia, dlatego mamy zarówno tradycyjne brytfanny z metalu, jak również formy ceramiczne. Nie od dziś wiadomo, że mięso lub ryba upieczona w garnku rzymskim ma fantastyczny smak. Również nowoczesne formy silikonowe nadają się do pieczenia. Pieczenie mięs, ryb i warzyw tu każdy znajdzie naczynie dla siebie.
Ostatnie opinie o produktach
Śmietanka kokosowa (400 ml) - Real THAI
Wspaniała!!!
aga_pawlik@interia.pl
Pudełko do transportu ciast i tortów z okienkiem (26 x 26 x 32 cm ) - AleDobre.pl
Super, solidne pudełka, nie mają nieprzyjemnego zapachu, co czasem się zdarza, do tego okienko przez które fajnie widać tort :)
Lilavati
Barwnik spożywczy w żelu, żółty słoneczny Electric Spark (20 g) - Power Gel - Food Colours
Ładny, słoneczny żółty, wydajny, nie zmienia smaku kremu ani masy
Lilavati
Klej spożywczy jadalny (15 g) - Modecor
Dobry klej, nie ma smaku, spełnia dobrze swoją rolę, nie zasycha na końcówce tubki, dzięki wyprofilowanej końcówce, można użyć go bardzo precyzyjnie.
Lilavati