Fasola pinto z cebulą i przyprawami to oryginalna, wyśmienicie doprawiona, gotowa potrawa.
Można jeść samą na zimno lub wzbogacić przyprawami: kolendrą, pietruszką lub dymką.
Pasta z fasoli pinto jest bardzo zdrowym posiłkiem a wszechstronność zastosowania pozwala ją wykorzystać niemalże do każdej potrawy, również na słodko.
Dzięki obniżonej zawartości sodu i tłuszczu jest idealnym daniem dla osób stosujących zbilansowaną dietę.
Pasta z fasoli pinto to:
źródło pełnowartościowego białka roślinnego
obniżona zawartość sodu i tłuszczu
fasola pomaga regulować poziom cholesterolu
oryginalny produkt meksykański
nie zawiera konserwantów
doskonała propozycja dla wegetarian
pyszne gotowe danie do zapiekania z serem w tortilli
nieodzowny składnik buritto i tacos
fantastyczna do kanapek, zapiekanek oraz dań jednogarnkowych
Wartość energetyczna 399 kJ / 95 kcal
Tłuszcz 0.4 g
KTN 0 g
Węglowodany 15 g w tym Cukry 0,8 g
Białko 5,1 g
Błonnik 5,2 g
Sól 0,77 g
KTN - kwasy tłuszczowe nasycone
* Dzienna Referencyjna Wartość Spożycia
Kraj pochodzenia: Meksyk
Termin przydatności do spożycia: zawsze co najmniej 3 miesiące od daty sprzedaży
Opinie o :
Pasta z fasoli pinto z obniżoną zawartością sodu (430 g) - Casa de Mexico
polecam
izkauj [2013 /2 /7 22 :7:27]