Pascha to tradycyjny deser serwowany w czasie Paschy czyli prawosławnej Wielkanocy na kresach wschodnich, na Litwie, w Rosji i nawet w Finlandii. Robi się go z twarogu, jajek i śmietany, więc kto lubi sernik, pokocha paschę. Jest kremowa, aksamitna, wypełniona bakaliami. Pyszna i bardzo kaloryczna, ale przecież są święta.
Ostatnie opinie o produktach
Pył w butelce z pompką, srebrny Shimmering Dust (10 g) - Food Colours
super polecam
Anka85
Dorosiowa miękka skrobka do wygładzania mas i lukru duża (25 cm) "Japonka" - DorosioweRanty
Polecam, polecam naprawdę fajna skrobka :)
Anka85
Posypka cukrowa strzelająca (50 g), żółta - ScrapCooking
Fajna, ale w kontakcie z małą wilgotnością szybko traci swoje właściwości . Mimo to polecam :)
Anka85
a. Rant do mini tortu (12 - 15 cm), wysoki - Standard - DorosioweRanty
Uwielbiam i polecam :)
Anka85