Jagielnik z jabłkami to wyjątkowe i smakowite ciasto, które nie zawiera glutenu, a w jego składzie nie ma ani grama białego cukru i ani jednego jajka. Spód tego ciasta zrobiony jest z kaszy jaglanej. Pokrojone w cienkie plasterki jabłka z odrobiną cynamonu i cukru trzcinowego smakują przepysznie. Przepis na jagielnik z jabłkami jest sprawdzony i prosty, a efekt końcowy smakowity.
Ostatnie opinie o produktach
Forma z kutego aluminium do ciasta „Wieniec adwentowy” - Nordic Ware
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
KKrzysiek
Pastylki czekoladowe z białej czekolady W2 (28% kakao), 400 g - Callebaut
Doskonała
KKrzysiek
Kratka do studzenia ciast i ciasteczek (25 x 40 cm) - Wilton - poleca Pani Dorota z mojewypieki.com!
Bardzo przydatna
KKrzysiek
Butelka ze słomką dla dziewczynki Smiley Kid - Zak!
Dla małej dziewczynki pierwszorzędna
KKrzysiek