KOSZYK JEST PUSTY
Do kasy

Zapiekane ziemniaki z czosnkiem

Dodano: 2017-01-27

Zapiekane ziemniaki z czosnkiem

15 minut | porcje: 4

24 duże pieczarki
30 ml oliwy
15 g tartej bułki
6 ząbki czosnku
1 g tymianku
sól
świeżo zmielony pieprz

  1. Obierz pieczarki, odkrój ich nóżki. Obierz czosnek i pokrój go na drobną kostkę. Duże naczynie do zapiekania wysmaruj oliwą. Włóż do niego kapelusze pieczarek blaszkami do góry. Na nie wrzuć czosnek. Dopraw solą i pieprzem, posyp tymiankiem. Dodaj bułkę tartą, podlej oliwą.
  2. Wstaw do piekarnika nagrzanego do 220 stopni na 10-15 minut. Podawaj z bagietką.
Przydatne produkty do tego przepisu

KATEGORIE

Kategorie główne

one

Najlepsza obsługa Klienta! e-Commerce Polska awards 2013!

Zobacz szczegóły

AleDobre.pl to:

Dodano do koszyka