KOSZYK JEST PUSTY
Do kasy

Kto prowadzi nasze kursy pod marką Wilton?

Dodano: 2019-03-28

Joanna ma niezwykły talent. Z lukru królewskiego, fondantu czy kremu maślanego potrafi tworzyć arcydzieła. Zajmuje się tym zawodowo od 5 lat. Prowadzi szkolenia z zakresu dekoracji tortów i innych słodkich wypieków nie tylko dla hobbystów. Szkoli również zawodowych cukierników.

Kto prowadzi nasze kursy pod marką Wilton?

Pewnie zastanawiacie się, kto prowadzi nasze kursy pod egidą amerykańskiej marki Wilton, które można u nas zakupić. Prowadzi je niezwykle uzdolniona pasjonatka cukiernictwa, Joanna Bielińska, certyfikowany instruktor szkoleniowy marki Wilton oraz właścicielka pracowni cukierniczej Manufakturka.

Joanna ma niezwykły talent. Z lukru królewskiego, fondantu czy kremu maślanego potrafi tworzyć arcydzieła. Zajmuje się tym zawodowo od 5 lat. Prowadzi szkolenia z zakresu dekoracji tortów i innych słodkich wypieków nie tylko dla hobbystów. Szkoli również zawodowych cukierników, którzy są w zawodzie od wielu lat, uczyli się zawodu w szkołach cukierniczych dawno temu i w związku z tym ich wiedza z zakresu artystycznego dekorowania wymaga gruntownego odświeżenia.
 
Dekorowanie tortow angielskich metodą Wiltona
 
Joanna uwielbia zlecenia, które są dla niej artystycznym wyzwaniem. Jej ulubioną techniką są torty w stylu angielskim. Dlatego też prace Joanny, jak również artykuły poradnicze na temat wyboru tortu można znaleźć w wielu magazynach i portalach weddingowych.

Joanna jest bardzo wszechstronną „cukiernicą” i doskonale radzi sobie z innymi technikami dekoracyjnymi.  I pewnie dlatego została zaproszona jako ekspert w tej dziedzinie do Pytania na Śniadanie, z czego jesteśmy bardzo dumni.
 
Joanna Bielinska, proadzaca kurs Willton w Pytaniu na Sniadanie
 
Druga ulubiona technika to ciasteczka dekorowane lukrem królewskim, które często pojawiają się u nas stronie. Ciasteczka Joanny można również kupić w naszym sklepie stacjonarnym. Niestety nie wysyłamy ich, z obawy, że podczas wysyłki mogą ulec zniszczeniu.
 
Pierniczki dekorowana lukrem krolewskim przez Joanne Bielinska
 
Joanna ciągle poszukuje nowych wyzwań, stale śledzi nowości. Taką nowinką są kolorowe wzory na bezach. Joanna jest dystrybutorem arkuszy dekoracyjnych Sugar Stamp na polski rynek.
 
bezy Joanny Bielinskiej dekorowane metoda Sugar Stamp
 
I chyba najważniejsze: Joanna jest przemiłą i niezwykle kontaktową osobą, dlatego szkolenia przez nią prowadzone są przyjemnością i świetną zabawą.

Jako sklep z ofertą dla cukierników-hobbystów chętnie korzystamy z porad Joanny na temat naszego asortymentu. Wiele produktów trafiło do naszej oferty dzięki tej współpracy i świetnie się sprzedają. Poza tym, Joanna jest naszą ulubioną klientką.
 
roznorodne pracy Joanny Bielinskiej - torty, muffiny, pierniczki
 
 
Przydatne produkty do tego przepisu

KATEGORIE

Kategorie główne

one

Najlepsza obsługa Klienta! e-Commerce Polska awards 2013!

Zobacz szczegóły

AleDobre.pl to:

Dodano do koszyka