Te niezwykle smaczne placki z cukinii to tylko kilkanaście minut pracy. Przepis na placki z cukinii jest łatwy, szybki, a do tego niedrogi. W czasie smażenia placki nie nasiąkają olejem. Nie przywierają do patelni i nie przypalają się. Placki z cukinii są chrupiące na zewnątrz, a miękkie w środku. Są po prostu takie, jakie perfekcyjne placki powinny być. Do tego placki z cukinii mają cudowna aromatyczną ziołową nutę. To zasługa szczypiorku, natki i koperku. Najlepiej placki z cukinii z ziołami smakują z sosami - pomidorowym, grzybowym czy gulaszowym.
Ostatnie opinie o produktach
Forma metalowa do pieczenia RR, kwadratowa z pokrywą - 03-3129 - Wilton
polecam serdecznie
Julia10
Forma z kutego aluminium do ciasta „Wieniec adwentowy” - Nordic Ware
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
KKrzysiek
Pastylki czekoladowe z białej czekolady W2 (28% kakao), 400 g - Callebaut
Doskonała
KKrzysiek
Kratka do studzenia ciast i ciasteczek (25 x 40 cm) - Wilton - poleca Pani Dorota z mojewypieki.com!
Bardzo przydatna
KKrzysiek