KOSZYK JEST PUSTY
Do kasy

Zupka miso z warzywami

Dodano: 2017-01-19

Zupka miso z warzywami

20 minut | Porcje: 4

kilka sztuk fasolki szparagowej
1 marchew
150 g naturalnego tofu
pęczek dymki
30-60 g pasty miso
1 l wody
  1. Obierz marchew i pokrój w plasterki. Fasolę umyj, odetnij ogonki i pokrój na kawałki. tofu pokrój w kostkę, a następnie posiekaj dymkę.
  2. W garnku zagotuj wodę, obgotuj w niej marchew i fasolkę. Gdy zmiękną dodaj miso i kostki tofu. Mieszaj tak długo, aż miso się rozpuści. Potem poczekaj, aż zupa się zagotuje i ją wyłącz.
  3. Rozlej do miseczek, udekoruj dymką. Podawaj np. z ryżem ugotowanym na sypko.
Przydatne produkty do tego przepisu

KATEGORIE

Kategorie główne

one

Najlepsza obsługa Klienta! e-Commerce Polska awards 2013!

Zobacz szczegóły

AleDobre.pl to:

Dodano do koszyka