KOSZYK JEST PUSTY
Do kasy

Bób z serem feta

Dodano: 2016-06-16

Delikatny bób i delikatna feta doskonale komponują się z wyrazistymi kaparami. O odrobina czerwonej cebuli dodaje sałatce rześkości i koloru.

5 minut | 2-3 porcje









  1. Bób opłucz, przebierz i ugotuj do miękkości w osolonej wodzie. Obierz cebulę, pokrój w plasterki i rozdziel na krążki. Obrany czosnek drobno posiekaj. Ser feta pokrój w grube plastry.
  2. Wymieszaj oliwę z czosnkiem i ziołami. Ugotowany bób odcedź i obierz, a następnie wymieszaj go z czosnkowo-ziołową oliwą i krążkami cebuli. Odrobina oliwy i kilka krążków przyda Ci się później.
  3. Na dużym talerzu połóż bób, na nim plastry sera feta, skrop wszystko resztą oliwy i udekoruj cebulką. Od razu podawaj.
Te produkty przydadzą Ci się do tego dania:

KATEGORIE

Kategorie główne

one

Najlepsza obsługa Klienta! e-Commerce Polska awards 2013!

Zobacz szczegóły

AleDobre.pl to:

Dodano do koszyka