Mata silikonowe z mikroperforacją z rdzeniem z włókna szklanego idealne do wypieku eklerek, ciastek, ptysiów, petits-fours, chleba, pizzy. Dzięki otworom ciepło rozchodzi się równomiernie po powierzchni maty, gwarantując doskonałe wypieki zarówno na wierzchu, jak i u podstawy przetworów.
Mikroperforowane maty silikonowe mogą być również używane jako podkładki podczas zamrażania; są antypoślizgowe i nieprzywierające;
Charakterystyka:
wykonana z silikonu
nieprzywierająca
odporna na temperatury -40/ + 230 st.C
łatwa w czyszczeniu
można myć w zmywarce
rozmiar: 30 x 40 mm
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek