Wysokie ranty (14 cm) do pieczenia ciast. Oferta dla cukierni, kawiarni, restauracji, hoteli, firm cateringowych oraz domowych pracowni cukierniczych.
Ranty do ciast i tortów to doskonała alternatywa dla tradycyjnych blach do pieczenia. Nie ma dna, więc nie ogranicza nas do jednej średnicy (można ją regulować spinając boki specjalnymi, dołączonymi do zestawu spinkami), a ciasto wylewa się na dowolną powierzchnię wyłożoną pergaminem lub papierem do pieczenia.
Ranty gwarantują doskonale wypieczony okrągły biszkopt, o idealnie równych bokach. Pozwalają na upieczenie ciasta o maksymalnej wysokości 14 cm i średnicy od 12 do 21 cm.
Rant wykonane są z trwałej i odpornej na odkształcenia stali nierdzewnej. Każdy rant jest łatwy do utrzymania w czystości, nie rdzewieje i można go myć w zmywarce.
Ranty należy myć w zmywarce. W przypadku mycia ręcznego należy używać miękkiej szmatki.
1. Średnica: 12 - 15cm
Wysokość: 14 cm
2. Średnica: 15 - 21 cm
Wysokość: 14 cm
Materiał: stal nierdzewna
Produkt objęty 5- letnią gwarancją producenta.
Producent:
DorosioweRanty
Kraj pochodzenia: Polska

Łatwe mycie

Najwyższa jakość
Opinie o :
Komplet dwóch wysokich rantów z podziałka, śr: 12-15, 15-21 cm - DorosioweRanty
Najlepsze ranty do tortów. Wytrzymałe, świetnej jakości. Posłużą na długo.
Rujitsu [2021 /9 /30 11 :14:14]
Najlepsze ranty
forgettome [2021 /8 /18 13 :50:8]