Rant do ciast i tortów to doskonała alternatywa dla tradycyjnych blach do pieczenia. Nie ma dna, więc nie ogranicza nas do jednej średnicy (można ją regulować spinając boki specjalnymi, dołączonymi do zestawu spinkami), a ciasto wylewa się na dowolną powierzchnię wyłożoną pergaminem lub papierem do pieczenia.
Rant gwarantuje doskonale wypieczony okrągły biszkopt, o idealnie równych bokach. Pozwala na upieczenie ciasta o maksymalnej wysokości 14 cm i średnicy od 26 do 31 cm.
Rant wykonany jest z trwałej i odpornej na odkształcenia stali nierdzewnej. Jest łatwy do utrzymania w czystości, nie rdzewieje i można go myć w zmywarce.
Rant należy myć w zmywarce. W przypadku mycia ręcznego należy używać miękkiej szmatki.
Średnica: 26 - 31 cm
Wysokość: 14 cm
Materiał: stal nierdzewna Produkt objęty 5- letnią gwarancją producenta.
Producent: Dorosiowe Ranty
Kraj pochodzenia: Polska
Opinie o :
Rant do pieczenia ciast i tortów z podziałką (średnica: 26 - 31 cm), wysoki - DorosioweRanty
Pieczenie biszkoptów do tortów z Dorosiowymi Rantami to czysta przyjemność :)
currara0 [2019 /5 /7 10 :1:52]