Piękny, czerwony barwnik w spray'u wyprodukowany przez francuską firmę ScrapCooking.
Jadalny czerwony barwnik w sprayu to szybkie rozwiązanie do dekoracji dużych, małych oraz nierównych powierzchni a także do wykonywania dekoracji za pomocą szablonów.
Barwnikiem można barwić kremy, lukry, bitą śmietanę, lody oraz desery.
Sposób użycia:
-Należy zabezpieczyć powierzchnię roboczą aby uniknąć ewentualnych zabrudzeń poza produktem.
-Wstrząsnąć puszkę przed użyciem i powtarzać czynność co jakiś czas podczas pracy.
-Puszkę należy trzymać pod kątek około 45 st. do powierzchni i około 25 - 30 cm od dekorowanego produktu.
-Do uzyskania wyraźnych linii można używać szablonów.
Skład: woda, gliceryna E422, środki konserwujące: E218, E219, propelent: DME, barwnik: E129
Może zawierać soję – wyprodukowano w fabryce, w której przetwarzana jest także soja.
Produkt jest jadalny. Zalecany czas spożycia po nałożeniu do 4-8 godzin.
Pojemność: 75 ml
Termin przydatności do spożycia: 9 miesięcy od daty zakupu
UWAGA: Produkt/Aerosol łatwopalny. Pojemnik pod ciśnieniem. Ogrzewany może wybuchnąć. Przechowywać poza zasięgiem dzieci. Przechowywać z dala od źródeł ciepła, gorących powierzchni, iskry i innych źródeł zapłonu. Nie palić. Nie rozpylać nad otwartym płomieniem lub w pobliżu źródła ciepła. Nie przekłuwać ani nie spalać także po zużyciu. Chronić przed słońcem i nagrzaniem powyżej 50 st.C.
Wyprodukowano we Francji.

Najwyższa jakość
Ostatnie opinie o produktach
Barwnik do czekolady, niebieski (5 g) - Scrapcooking
Rewelacyjny produkt! jak nie lubię barwników pudrowych, i to jeszcze do czekolady, tak ten mnie zachwycił. Pięknie rozmieszał się pigment- bez grudek i plamek, jest bardzo wydajny- odrobina zabarwiła czeko na intensywny kolor. Ważne jest również to, że nie zmienia smaku a czekolada nie straciła blasku.
bielinska
Aromat w paście o smaku tiramisu (200 g) - Saracino
Domowe lody o smaku tiramisu zachwycają smakiem dzięki tej paście. Z pewnością włączę ją na stałe do mojego kulinarnego repertuaru. :-)
Milkaice
Przecier z marakui (pulpa, 170 g) - QF
Przecier doskonale sprawdza się jako składnik polewy do babki z mango. :-)
Milkaice
Keksówka silikonowa (12 x 33 cm) - Mastrad
Keksówka idealna - doskonałej jakości silikon, uchwyty wzmacniane, więc forma nie ugina się pod ciężarem ciasta. Chlebek "wyskoczył" z niej bez najmniejszego problemu. To moja druga forma Mastrad i z pewnością nie ostatnia.
Milkaice