Wysoki rant (12 cm) do pieczenia ciast. Idealnie pasuje do domowych piekarników.
Rant do ciast i tortów to doskonała alternatywa dla tradycyjnych blach do pieczenia. Nie ma dna, więc nie ogranicza nas do jednej średnicy (można ją regulować spinając boki specjalnymi, dołączonymi do zestawu spinkami), a ciasto wylewa się na dowolną powierzchnię wyłożoną pergaminem lub papierem do pieczenia.
Rant gwarantuje doskonale wypieczony okrągły biszkopt, o idealnie równych bokach. Pozwala na upieczenie ciasta o maksymalnej wysokości 12 cm i średnicy od 20 do 28 cm.
Rant wykonany jest z trwałej i odpornej na odkształcenia stali nierdzewnej. Jest łatwy do utrzymania w czystości, nie rdzewieje i można go myć w zmywarce. W przypadku mycia ręcznego należy używać miękkiej szmatki.
Średnica: 20 - 28 cm
Wysokość: 12 cm
Materiał: stal nierdzewna Produkt objęty 5- letnią gwarancją producenta.
Producent: Dorosiowe Ranty
Kraj pochodzenia: Polska
Długo się zastanawiam nad pieczeniem w rancie, czy na pewno dam sobie radę. Żałuję, że dopiero teraz się na niego zdecydowałam. Wyszedł mi idealny 10 cm biszkopt. Tortownica pójdzie w odstawkę :)
nyave
[2019
/5
/24 15
:48:51]
Bardzo solidnie wykonany rant. Biszkopty pięknie w nim wyrastają. Składanie w nim tortów jest bardzo proste i przyjemne. Polecam
Opinie o :
Rant do pieczenia ciast i tortów z podziałką (średnica: 20 - 28, wysokość 12 cm) - DorosioweRanty
Porządny rant, wygodny w użyciu. Spinki dobrze trzymają - raz ustalona wielkość się nie zmienia w trakcie pieczenia.
mateusz.sowinski88@gmail.com [2020 /12 /2 8 :8:30]
Długo się zastanawiam nad pieczeniem w rancie, czy na pewno dam sobie radę. Żałuję, że dopiero teraz się na niego zdecydowałam. Wyszedł mi idealny 10 cm biszkopt. Tortownica pójdzie w odstawkę :)
nyave [2019 /5 /24 15 :48:51]
Bardzo solidnie wykonany rant. Biszkopty pięknie w nim wyrastają. Składanie w nim tortów jest bardzo proste i przyjemne. Polecam
karolina.k35 [2019 /4 /15 11 :20:33]
Rant porządny, bardzo solidny.
Papapomidorro [2018 /11 /5 18 :18:23]