Wysoki rant (12 cm) do pieczenia ciast. Idealnie pasuje do domowych piekarników.
Rant do ciast i tortów to doskonała alternatywa dla tradycyjnych blach do pieczenia. Nie ma dna, więc nie ogranicza nas do jednej średnicy (można ją regulować spinając boki specjalnymi, dołączonymi do zestawu spinkami), a ciasto wylewa się na dowolną powierzchnię wyłożoną pergaminem lub papierem do pieczenia.
Rant gwarantuje doskonale wypieczony okrągły biszkopt, o idealnie równych bokach. Pozwala na upieczenie ciasta o maksymalnej wysokości 12 cm i średnicy od 14 do 20 cm.
Rant wykonany jest z trwałej i odpornej na odkształcenia stali nierdzewnej. Jest łatwy do utrzymania w czystości, nie rdzewieje i można go myć w zmywarce. W przypadku mycia ręcznego należy używać miękkiej szmatki.
Średnica: 14 - 20 cm
Wysokość: 12 cm
Dodatki: dwie spinki walcowane (okrągły przekrój)
Materiał: stal nierdzewna Produkt objęty 5- letnią gwarancją producenta.
Producent: Dorosiowe Ranty
Kraj pochodzenia: Polska
Opinie o :
Rant do pieczenia ciast i tortów z podziałką (średnica: 14 - 20, wysokość 12 cm) - DorosioweRanty
Solidny rant, dobrze widoczna podziałka sprawia, że przygotowanie biszkoptu idzie o wiele szybciej. Łatwo się myje.
mistyks3
[2022
/1
/27 20
:36:10]
Mój ulubiony rant. Podziałka wiele ułatwia. Biszkopty super rosna , a składanie tortu bajecznie proste polecam
malgorzata_drobina@onet.pl
[2021
/9
/29 0
:40:16]
Rant jak najbardziej na plus :) w końcu biszkopty rosną jak trzeba, bez bawienia się z foliowymi czy papierowymi prowizorkami:)
Mimuszka87
[2021
/5
/30 13
:23:32]
Podziałka na rancie sprawia, że praca z nim jest dużo latwiejsza. Łatwo utrzymać go w czystosci.
Niebieskasukienka
[2021
/5
/12 21
:16:46]
Super rant, bardzo dobrze mi się sprawdza do pieczenia biszkoptów i składania tortów :)
gwiazzdi
[2021
/3
/15 16
:20:14]
Rant dobrej jakości, niezbędny przy składaniu tortu
kokeshi1
[2020
/9
/23 20
:49:41]
Rant łatwo się czyści. Biszkopt wychodzi rewelacyjny w nim a co najważniejsze równy, prosty. Łatwo wyjąć biszkopt. Produkt dobrej jakości. Nie zamienię już na nic :)
Natisiowa
[2020
/5
/26 7
:46:12]
Jeśli chcecie mieć równe torty to warto je zakupić.
basiak55
[2019
/9
/18 11
:59:23]
Bardzo dobre wykonanie. Dzięki regulacji można zastąpić kilka blaszek jednym porządnym rantem. Świetnie składa się w nim torty. Polecam
Opinie o :
Rant do pieczenia ciast i tortów z podziałką (średnica: 14 - 20, wysokość 12 cm) - DorosioweRanty
Solidny rant, dobrze widoczna podziałka sprawia, że przygotowanie biszkoptu idzie o wiele szybciej. Łatwo się myje.
mistyks3 [2022 /1 /27 20 :36:10]
Mój ulubiony rant. Podziałka wiele ułatwia. Biszkopty super rosna , a składanie tortu bajecznie proste polecam
malgorzata_drobina@onet.pl [2021 /9 /29 0 :40:16]
Rant jak najbardziej na plus :) w końcu biszkopty rosną jak trzeba, bez bawienia się z foliowymi czy papierowymi prowizorkami:)
Mimuszka87 [2021 /5 /30 13 :23:32]
Podziałka na rancie sprawia, że praca z nim jest dużo latwiejsza. Łatwo utrzymać go w czystosci.
Niebieskasukienka [2021 /5 /12 21 :16:46]
Super rant, bardzo dobrze mi się sprawdza do pieczenia biszkoptów i składania tortów :)
gwiazzdi [2021 /3 /15 16 :20:14]
Rant dobrej jakości, niezbędny przy składaniu tortu
kokeshi1 [2020 /9 /23 20 :49:41]
Rant łatwo się czyści. Biszkopt wychodzi rewelacyjny w nim a co najważniejsze równy, prosty. Łatwo wyjąć biszkopt. Produkt dobrej jakości. Nie zamienię już na nic :)
Natisiowa [2020 /5 /26 7 :46:12]
Jeśli chcecie mieć równe torty to warto je zakupić.
basiak55 [2019 /9 /18 11 :59:23]
Bardzo dobre wykonanie. Dzięki regulacji można zastąpić kilka blaszek jednym porządnym rantem. Świetnie składa się w nim torty. Polecam
karolina.k35 [2019 /4 /15 11 :27:23]