Rant do ciast i tortów to doskonała alternatywa dla tradycyjnych blach do pieczenia. Nie ma dna, więc nie ogranicza nas do jednej średnicy (można ją regulować spinając boki specjalnymi, dołączonymi do zestawu spinkami), a ciasto wylewa się na dowolną powierzchnię wyłożoną pergaminem lub papierem do pieczenia.
Rant gwarantuje doskonale wypieczony okrągły biszkopt, o idealnie równych bokach. Pozwala na upieczenie ciasta o maksymalnej wysokości 14 cm i średnicy od 21 do 26 cm.
Rant wykonany jest z trwałej i odpornej na odkształcenia stali nierdzewnej. Jest łatwy do utrzymania w czystości, nie rdzewieje i można go myć w zmywarce. W przypadku mycia ręcznego należy używać miękkiej szmatki.
Średnica: 21 - 26 cm
Wysokość: 14 cm
Materiał: stal kwasoodporna Produkt objęty 5- letnią gwarancją producenta.
Producent: Dorosiowe Ranty
Kraj pochodzenia: Polska
Opinie o :
Rant do pieczenia ciast i tortów z podziałką (średnica: 21 - 26 cm), wysoki - DorosioweRanty
Bardzo dobry produkt. Jakość wysokiej klasy. Sposób użytkowania bardzo prosty a jakże dużo możliwości w warunkach domowych. Oszczędność miejsca; kupiłam dwa ranty a zastępuje kilka rozmiarów tortownic. Polecam!
baha_b
[2021
/3
/16 15
:10:51]
Polecam bardzo! Ulatwiajaą pracę ogromnie. Jeśli tylko chcesz zrobić prosty i dobrze trzymajacy tort, niezależnie czy dla rodziny czy dla znajomych, bez rantu ani rusz.
aleksandra1984
[2020
/10
/26 12
:12:29]
Genialne ranty ! Idealne do wypiekania pięknych wysokich biszkoptów ale i do składania wysokich prostych tortów ! Mega ułatwia życie ! Polecam z całego serca :)
Sandera
[2019
/11
/22 21
:35:51]
Polecam z całego serca. To jakby kilka form w jednej! Biszkopt doskonale w nich rośnie, jest równy i nie opada. Nie ma obaw o wypłynięcie surowego ciasta dołem - wystarczy zabezpieczyć rant papierem do pieczenia. Nie wyobrażam sobie już pieczenia bez niego!
Podziałka może i nie jest konieczna, ale jakże praktyczna! Zaoszczędza kilka cennych chwil, bo nie trzeba mierzyć, aby osiągnąć odpowiednią średnicę.
Bulba
[2019
/4
/2 14
:12:32]
Jestem bardzo zadowolona z rantu, szczerze polecam :)
marzena19784
[2019
/2
/28 23
:31:57]
Bardzo praktyczna forma, zastępuje kilka form. Rzecz warta zakupu
morys2
[2018
/11
/27 21
:46:45]
DRranty są super, a składane w nich torty bajecznie równe. Polecam :-)
Opinie o :
Rant do pieczenia ciast i tortów z podziałką (średnica: 21 - 26 cm), wysoki - DorosioweRanty
Bardzo dobry produkt. Jakość wysokiej klasy. Sposób użytkowania bardzo prosty a jakże dużo możliwości w warunkach domowych. Oszczędność miejsca; kupiłam dwa ranty a zastępuje kilka rozmiarów tortownic. Polecam!
baha_b [2021 /3 /16 15 :10:51]
Polecam bardzo! Ulatwiajaą pracę ogromnie. Jeśli tylko chcesz zrobić prosty i dobrze trzymajacy tort, niezależnie czy dla rodziny czy dla znajomych, bez rantu ani rusz.
aleksandra1984 [2020 /10 /26 12 :12:29]
Genialne ranty ! Idealne do wypiekania pięknych wysokich biszkoptów ale i do składania wysokich prostych tortów ! Mega ułatwia życie ! Polecam z całego serca :)
Sandera [2019 /11 /22 21 :35:51]
Polecam z całego serca. To jakby kilka form w jednej! Biszkopt doskonale w nich rośnie, jest równy i nie opada. Nie ma obaw o wypłynięcie surowego ciasta dołem - wystarczy zabezpieczyć rant papierem do pieczenia. Nie wyobrażam sobie już pieczenia bez niego! Podziałka może i nie jest konieczna, ale jakże praktyczna! Zaoszczędza kilka cennych chwil, bo nie trzeba mierzyć, aby osiągnąć odpowiednią średnicę.
Bulba [2019 /4 /2 14 :12:32]
Jestem bardzo zadowolona z rantu, szczerze polecam :)
marzena19784 [2019 /2 /28 23 :31:57]
Bardzo praktyczna forma, zastępuje kilka form. Rzecz warta zakupu
morys2 [2018 /11 /27 21 :46:45]
DRranty są super, a składane w nich torty bajecznie równe. Polecam :-)
dalia.g [2018 /9 /25 11 :51:56]