Rant do ciast i tortów to doskonała alternatywa dla tradycyjnych blach do pieczenia. Nie ma dna, więc nie ogranicza nas do jednej średnicy (można ją regulować spinając boki specjalnymi, dołączonymi do zestawu spinkami), a ciasto wylewa się na dowolną powierzchnię wyłożoną pergaminem lub papierem do pieczenia.
Rant gwarantuje doskonale wypieczony okrągły biszkopt, o idealnie równych bokach. Pozwala na upieczenie ciasta o maksymalnej wysokości 14 cm i średnicy od 31 do 42 cm.
Rant wykonany jest z trwałej i odpornej na odkształcenia stali nierdzewnej. Jest łatwy do utrzymania w czystości, nie rdzewieje i można go myć w zmywarce.
Średnica: 31 - 42 cm
Wysokość: 14 cm
Materiał: stal nierdzewna Produkt objęty 5- letnią gwarancją producenta.
Producent: Dorosiowe Ranty
Kraj pochodzenia: Polska
Opinie o :
Rant do pieczenia ciast i tortów (31 - 42 cm), wysoki - Standard - DorosioweRanty
Są regulowane i to ich główna zaleta.
basiak55 [2019 /9 /18 11 :54:7]