Żeliwna brytfanna (do używania na wszystkich rodzajach kuchenek, także indukcyjnych) francuskiej marki Chasseur dla miłośników zdrowego i pysznego jedzenia. Potrawy w niej przygotowane mają wspaniały smak i aromat. Brytfanna jest idealna do gotowania, duszenia i pieczenia dań przez długi czas w wysokich i niskich temperaturach.
Świetnie się w niej udają pasztety, zapiekanki oraz chleb. Brytfanna ma klasyczny, prostokątny kształt.
Żeliwo, z którego została wykonana brytfanna nagrzewa się równomiernie i długo trzyma ciepło, dzięki czemu potrawy na niej przygotowywane (mięsa, ryby oraz warzywa) nabierają wyśmienitego smaku i aromatu.
Idealnie gładka powierzchnia dna jest odpowiednia do stosowania na kuchenkach: gazowych, elektrycznych, ceramicznych, halogenowych, indukcyjnych.
Brytfannę można rozgrzać do wysokiej temperatury, co powoduje, że produkty zachowują swoje właściwości smakowe i odżywcze.
Powierzchnia brytfanny została pokryta niezwykle twardą i twardą emalią, odporną na zarysowania i łatwą w myciu. Zewnętrzna zaś powierzchnia brytfanny została pokryta trwałą emalią, która nie zmienia swojej barwy podczas użytkowania.
Brytfanna została wyprodukowana z materiałów najwyższej jakości z dbałością o każdy szczegół. Jest ciężka, trwała i... bardzo ładna.
Wymiary zewnętrzne: 31 x 11 x 12 cm
Pojemność: 1 litr
Waga: 3,2 kg
Materiał: żeliwo pokryte emalią
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
Ostatnie opinie o produktach
Forma metalowa do pieczenia RR, kwadratowa z pokrywą - 03-3129 - Wilton
polecam serdecznie
Julia10
Forma z kutego aluminium do ciasta „Wieniec adwentowy” - Nordic Ware
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
KKrzysiek
Pastylki czekoladowe z białej czekolady W2 (28% kakao), 400 g - Callebaut
Doskonała
KKrzysiek
Kratka do studzenia ciast i ciasteczek (25 x 40 cm) - Wilton - poleca Pani Dorota z mojewypieki.com!
Bardzo przydatna
KKrzysiek