Komplet trzech wykrawaczy do ciastek, lodów i kanapek w trzech różnych kształtach: koła, serca i gwiazdki.
Odciągnij tłok, wbij cylindryczną część wykrawacza w powierzchnię ciastka lub nabierz nią porcję lodów. Naciskając górny tłok przełóż deser na talerzyk.
Nabierając dwa - trzy rodzaje lodów w różnych smakach możesz tworzyć barwne kombinacje. Przekładając nimi wykrojone ciastko otrzymasz atrakcyjne lodowe kanapki.
W ten sam sposób można tworzyć kolorowe kompozycje z tradycyjnych kanapek lub wykrawać "torciki" z ciasta biszkoptowego i kremu czekalodowego lub konfitur.
Zachęćmy dzieci do tworzenia własnych kombinacji. Wykrawacze nie mają ostrych krawędzi mogą być więc bezpiecznie używane przez najmłodszych.
Rewelacyjny produkt! jak nie lubię barwników pudrowych, i to jeszcze do czekolady, tak ten mnie zachwycił. Pięknie rozmieszał się pigment- bez grudek i plamek, jest bardzo wydajny- odrobina zabarwiła czeko na intensywny kolor. Ważne jest również to, że nie zmienia smaku a czekolada nie straciła blasku.
Ostatnie opinie o produktach
Rant do pieczenia ciast i tortów (26 - 31 cm), wysoki - Standard - DorosioweRanty
Ranty rewelacja .Polecam .Składanie tortu w rancie to teraz pikuś
Ewa Wicik
Barwnik do czekolady, niebieski (5 g) - Scrapcooking
Rewelacyjny produkt! jak nie lubię barwników pudrowych, i to jeszcze do czekolady, tak ten mnie zachwycił. Pięknie rozmieszał się pigment- bez grudek i plamek, jest bardzo wydajny- odrobina zabarwiła czeko na intensywny kolor. Ważne jest również to, że nie zmienia smaku a czekolada nie straciła blasku.
bielinska
Aromat w paście o smaku tiramisu (200 g) - Saracino
Domowe lody o smaku tiramisu zachwycają smakiem dzięki tej paście. Z pewnością włączę ją na stałe do mojego kulinarnego repertuaru. :-)
Milkaice
Przecier z marakui (pulpa, 170 g) - QF
Przecier doskonale sprawdza się jako składnik polewy do babki z mango. :-)
Milkaice