Dlaczego pizzę warto piec na kamieniu? Bo taki kamień do pizzy jest jak ceglany piec. Bo kamień do pizzy absorbuje wilgoć z ciasta i równomiernie rozprowadza ciepło z piekarnika. Dzięki temu pizza jest super chrupiąca i niesamowicie krucha. Bo kamień do pizzy długo trzyma ciepło. A dzięki temu pieczenie pizzy jest o wiele krótsze. Przekonało Cię to, że kamień do pizzy to świetny wynalazek? Tak? To dobrze, bo tu znajdziesz różne rodzaje kamieni do pizzy. Takie kamienie do pizzy z uchwytami, o różnych kształtach i rozmiarach. Jeżeli raz spróbujesz takiej chrupiącej pizzy upieczonej na kamieniu, już zawsze będziesz przygotowywać ten włoski placek w ten sposób.
Ostatnie opinie o produktach
Świeczka na tort „3” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek
Świeczka na tort „2” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek
Świeczka na tort „4” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek
Świeczka na tort „5” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek