W kuchni i na stole / Kamienie, formy, akcesoria i dodatki do pizzy
Dlaczego pizzę warto piec na kamieniu? Bo taki kamień do pizzy jest jak ceglany piec. Bo kamień do pizzy absorbuje wilgoć z ciasta i równomiernie rozprowadza ciepło z piekarnika. Dzięki temu pizza jest super chrupiąca i niesamowicie krucha. Bo kamień do pizzy długo trzyma ciepło. A dzięki temu pieczenie pizzy jest o wiele krótsze. Przekonało Cię to, że kamień do pizzy to świetny wynalazek? Tak? To dobrze, bo tu znajdziesz różne rodzaje kamieni do pizzy. Takie kamienie do pizzy z uchwytami, o różnych kształtach i rozmiarach. Jeżeli raz spróbujesz takiej chrupiącej pizzy upieczonej na kamieniu, już zawsze będziesz przygotowywać ten włoski placek w ten sposób.
Ostatnie opinie o produktach
Posypka cukrowa w kształcie świątecznych cukierków (105 g) - 710-1107 - Wilton
Fajnie!
Fajnie
Mąka pszenna graham typ 1850 1 kg - ToTa!
Używam tylko tych mąk.
Fajnie
Mąka pszenna typ 750 chlebowa 5 kg - ToTa!
Używam tylko tych mąk.
Fajnie
Mleczko kokosowe (400 ml) - House of Asia
Jak zwykle - uzupełniam zapas ;-)
KKrzysiek