Forma keksowa Wilton. Wysokiej jakości, z antyprzywieralną powłoką nadaje się do pieczenia we wszystkich piekarnikach, także z termoobiegiem.
Blacha jest odporna na działanie wysokiej temperatury, co zapewnia zachowanie jej pierwotnego kształtu przez długie lata. Powłoka antyadhezyjna sprawia, że wypieki wyjmuje się z łatwością, a utrzymanie formy w czystości jest bardzo łatwe.
Wysoka jakość użytych materiałów gwarantuje nie tylko trwałość, ale także wygodę użytkowania.
Forma polecana do pieczenie keksów, chleba, czy też pasztetu.
Można myć w zmywarce.
Wymiary góra: 23,5 x 13,5 cm
Wymiary dół: 19,5 x 9,5 cm
Głębokość: 7 cm
Materiał: stal

Łatwe mycie

Najwyższa jakość

Powłoka nieprzywierająca
Opinie o :
Forma na chleb, keks lub pasztet RR (23 x 13 cm) - 03-3130 - Wilton
Solidnie wykonana, wypieki nie przywierają (nawet te z dużą ilością miodu/melasy), z myciem również nie ma problemów. Dodatkowym atutem są wywinięte brzegi - formę można wygodnie przenosić nawet w grubszych rękawicach.
macphisto89 [2021 /1 /7 14 :4:18]
Bardzo dobra forma, bez przywierania o kłopotów z wyciąganiem
morys2 [2019 /2 /24 15 :20:32]
Od czasu zakupu, czyli od lipca 2014 roku blaszka jest w nieprzerwanym użyciu (głównie pieczenie ciast i pasztetów). Jedyne, co się w niej od tego czasu zmieniło to kolor (co wydaje się raczej normalnym procesem). Kolejna foremka, którą kupię będzie tej samej marki. Szczerze polecam ten produkt!
ankaanka [2016 /7 /15 10 :24:50]
Rumiana babka, cudownie bakaliowy keks, aksamitny pasztet, mięciutkie buły czy chrupiąca skórka różnego rodzaju chleba to tylko niektóre smakowitości, które wyskakują z tej małej ale jakże WIELKIEJ foremki
IwaDG [2016 /5 /19 17 :37:37]
Świetna, niezastąpiona forma, która idealnie sprawdzi się do ciast drożdżowych i chlebów na drożdżach. Forma jednak nie jest duża - piekę w niej max. z 400-450 g mąki, ale dla 2 osób w sam raz :) Sprawdzi się także do wszelkich ciast ucieranych - babek i keksów. Nieprzywieralna powłoka to duży atut tej foremki - ciasta i chleby wyskakują same! Forma jest dobrze wykonana i myje się bezproblemowo. Gorąco polecam, jestem bardzo zadowolona i myślę, że każdy powinien ją mieć :)
Joann [2016 /4 /22 15 :53:28]
Rewelacja! Polecam
IwaDG [2016 /4 /8 10 :15:1]
piekę w niej drożdzowe ciasto. idealne i własnie zamowiłam kolejną
betka [2015 /12 /13 22 :25:48]
Bardzo dobra jakość formy, dobrze zachowuje się w piekarniku. Zdecydowanie polecam :up:
Loczek [2015 /8 /16 19 :9:37]
Rewelacyjna blaszka, sporych rozmiarów, na chleb idealna, na ciasta zamówię sobie jeszcze tę mniejszą :)
chemukh [2014 /11 /27 20 :22:3]
Dla mnie to najlepsze blaszki. Piekę ciasta jak i chlebek . Super !!!
buniaczek [2014 /8 /28 11 :39:4]