Ten produkt został już wyprzedany i nie będzie w najbliższym czasie dostępny. Ale są tysiące innych, atrakcyjnych produktów. Mamy dla Ciebie miły upominek - 5% rabatu na wszystko, co nie jest aktualnie w promocji :) Twój bon: X1A64Y03 Aby skorzystać z bonu i otrzymać rabat 5% na wszystkie produkty, które nie są objęte promocją i wyprzedażą oraz darmową dostawą: - włóż wybrane produkty do koszyka, - podczas składania zamówienia w odpowiednie pole wpisz bon (zwróć uwagę na wielkość liter), - wszystkie ceny produktów nieobjętych promocją zostaną obniżone o 5%, - wypełnij do końca formularz, - i... czekaj na swoją paczkę :) Życzymy udanych zakupów. W przypadku pytań zapraszamy do kontaktu telefonicznego lub e-mail - szczegóły na stronie kontakt. |
Opinie o :
Zestaw do wycinania i wyciskania liści z fondantu – 1907-1300 – Wilton - OTSPromo
Powiem tak. Rzeczywiście w porównaniu z foremkami z tłoczkiem, ta wydaje się dosyć niewygodna. Nie udało mi się jednak kupić wykrawaczek do listków z tłoczkiem, która nadawałaby listkom ten falisty kształt i miała ogonki. Ta przy użyciu lukru Renshaw, zwłaszcza świeżo otwartego rzeczywiście się nie nadaje, listki się przyklejają. Łatwej jest gdy lukier ten podeschnie, ale wtedy już nie jest soczysto-zielony. Można też mocno podsypać cukrem pudrem, ale znów - listki są białe. Lepiej jest gdy używa się lukru Wilton. On jest mega plastyczny i się nie klei. Wtedy da się wyjąć listki za pomocą noża z ostrym czubkiem, a kształt listków i wzór na nich jest piękny. Nie ma jednak co liczyć na to, że listki do udekorowania całego tortu wykonamy w 5 minut.
chemukh [2014 /5 /15 16 :35:23]
Nie posłuchałam opinii Agnieszki i zaryzykowałam. Niestety nie był to dobry pomysł. wyjęcie listka, tak żeby go nie zniszczyć, graniczy z cudem. Za droga ta zabawka, żeby się tak męczyć i denerwować
agad59 [2011 /5 /6 14 :41:5]
Nie polecam. Trzeba się nieźle namęczyć żeby porządnie odcisnąc listki a potem jeszcze wyjąc je z foremki. Są inne dużo lepsze wykrawaczki do listków. Tej nie warto kupować.
Agnieszka [2010 /6 /4 0 :6:58]