KOSZYK JEST PUSTY
Do kasy

Proszek bezowy - substytut białka kurzego (113 g) meringue powder - 04-0-0102 - Wilton

3290

w tym 8% vat

BESTSELLER

- +

Wysyłka: 48 godzin

Marka: Wilton

Seria: Gwiazdka

Nr produktu: 4034

Nr kat: 04-0-0102

Opis produktu
Nie wszystkie osoby, które gotują lub pieką, czują się komfortowo, gdy w grę wchodzi surowe białko. Na szczęście, jego obecność może być łatwo i prosto wymieniona, na substytut. Takie innowacje ma w swojej ofercie marka Wilton.

Proszek umożliwia przygotowanie kremów i lukrów, ale bez konieczności używania surowego białka kurzego. Sprawdza się również podczas przygotowania bez. Pod postacią proszku kryje się produkt, który z łatwością zastąpi surowe białko, bez konieczności rezygnacji z ulubionych deserów. Jest bardzo łatwy w aplikacji.

Skład: skrobia kukurydziana, białko kurze, cukier, guma arabska, siarczan wapnia, kwasek cytrynowy, winian potasu, dwutlenek krzemu, substancje zapachowe 

Waga netto: 113 g 

Kraj pochodzenia: USA 

Termin przydatności do spożycia: zawsze co najmniej 6 miesięcy do daty zakupu
Najwyższa jakośćNajwyższa jakość

Opinie o :
Proszek bezowy - substytut białka kurzego (113 g) meringue powder - 04-0-0102 - Wilton

Polewa wychodzi jak bajkowa zima. Polecam :)))

yolah7 [2017 /6 /9 20 :7:3]

Genialny wynalazek! bez stresu o choroby! Jak dla mnie rewelacja!

karol.ina [2016 /5 /11 12 :8:27]

Produkt bez którego nie mogę zacząć "pierniczenia". Lukier, który dzięki niemu otrzymuje jest bielutki jak śnieg i zawsze się udaje :)

anetakardys@wp.pl [2016 /4 /26 14 :3:39]

To jest produkt, który zdjął ze mnie ogrom stresu. Co roku przygotowuję ciastka dla kilkudziesięciu osób i zawsze denerwowałam się, że surowe białko w lukrze może im zaszkodzić. Oczywiście nigdy tak się nie stało, ale strach był. Koleżanka powiedziała mi o tym produkcie. Jest to dla mnie wybawienie. Wprawdzie zapach lukru nieco się różni od tego przygotowywanego z surowych białek, ale jest to tylko niewielki minus w porównaniu ze stresem, jaki przeżywałam. Po dodaniu ekstraktu waniliowego Wiltona pachnie cudownie!

dotusia [2016 /4 /24 17 :30:23]

Ja jestem bardzo zadowolona z produktu, bardzo dobrze się z nim pracuje.

anitazuk@o2.pl [2015 /12 /14 13 :12:27]

Niestety, czuć nieco inny smak przy robieniu i nadal lepszy lukier wychodził mi przy naturalnych białkach- jest jednak ok, gdy nie chce się używać surowych białek.

Nimfadora_2 [2015 /9 /21 10 :41:35]

Sprawdza się w domu i na warsztatach ciasteczkowych. Polecam!

dzolinek [2015 /4 /17 11 :20:52]

Jestem bardzo zadowolona z tego proszku. Lukier wychodzi fantastyczny i szybko zasycha. Polecam :)

angie-art [2015 /2 /12 11 :33:51]

Doskonały. Łatwy do odmierzenia - zawsze wiadomo, ile lukru wyjdzie. "Zwykłego" białka nie da się za bardzo podzielić na pół, a to jak najbardziej :)

Iwohar [2015 /1 /9 9 :25:5]

Bardzo dobry produkt, dla osób, które nie chcą używać surowych jajek. Niestety czuć nieco mączny smak białek w proszku w kremach, dodatkowo mają lekko cytrynowy smak.

msajkk [2014 /12 /31 23 :39:20]

KATEGORIE

Kategorie główne

one

Najlepsza obsługa Klienta! e-Commerce Polska awards 2013!

Zobacz szczegóły

AleDobre.pl to:

Dodano do koszyka