Wałek z pierścieniami do wałkowania - idealny do wałkowania masy cukrowej, marcepanu, lukru, ciasta.
Wałek pozwala rozwałkować fondant równomiernie na idealną grubość. Nieprzywierająca powierzchnia wałka sprawia, że praca jest wyjątkowo łatwa. Wystarczy podsypać niewielką ilość cukru pudru, by wygodnie wałkować.
Pierścienie dystansowe pozwalają na rozwałkowanie masy na dwie grubości 1,5 i 3 mm i można rozsuwać na pożądaną szerokość.
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek