Czerwony barwnik do czekolady na bazie oleju.
Idealny do zabarwienia czekolady, mas tłustych, ganache, czekolady plastycznej.
Pozwala temperować czekoladę.
Posiada mocne nasycenie kolorów i jest super wydajny.
Doskonale kryje, łatwo łączy się z masą.
Dozowanie kropelkowe ułatwia aplikowanie.
Przed użyciem wstrząsnąć.
Składniki: olej roślinny (rzepakowy), polirycynooleinian poliglicerolu (E476), barwnik: czerwień allura (E129), koszenila (E120), emulgator: lecytyna sojowa (E322), monooleinian polioksyetylenosorbitolu (polisorbat 80) (E433), przeciwutleniacz: ekstrakt z rozmarynu (E392).
* barwniki, które mogą mieć negatywny wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci: tartrazyna (E102), żółcień chinolinowa (E104), żółcień pomarańczowa FCF (E110), azorubina (E122), czerwień koszenilowa (E124), czerwień allura (E129).
Dozowanie maksymalne - 0.01 g/kg - dekoracje i powłoki za wyjątkiem nadzień; 0.003 g/kg - pozostałe wyroby cukiernicze.
Pojemność: 18 ml
Kolor: czerwony
Kraj pochodzenia: Polska
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek