Czekolady Callebaut to najwyższej jakości, tradycyjna belgijska czekolada.
Pastylki Callebaut to biała czekolada o zawartości 31% kakao. Delikatna czekolada z nutą wanilli. Idealna do deserów i napojów czekoladowych. Można ją stosować w produkcji sosów czekoladowych, ganache, nadzień, lodów oraz wielu innych czekoladowych deserach.
Dzięki zwiększonej zawartości masła kakaowego, czekolada po obróbce termicznej posiada wyjątkowy połysk. Forma niewielkich pastylek ułatwia rozpuszczanie oraz dozowanie czekolady.
Zawartość kakao: min: 31%
Składniki: cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku , emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy
Min. %: kakao: 33,1% (masło kakaowe); mleko: 21,9% (6,3% tłuszczu mlecznego i 16,6% odtłuszczonego mleka w proszku); tłuszcz: 40,9% (34,6% masło kakaowe i 6,3% tłuszczu mlecznego)
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 2464 kJ / 589 kcal
Tłuszcz: 40 g w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 24,1 g
Węglowodany: 51 g w tym cukry: 50,8 g
Białko: 6,1 g
Sól: 0,22 g
Waga: 500 g
Kraj pochodzenia: głównie ziarna kakaowe z Afryki Zachodniej, głównie odmiana Forastero
Przechowywać w czystym i suchym miejscu w temperaturze 12 - 20 ° C
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek