KOSZYK JEST PUSTY
Do kasy

Pastylki czekoladowe z białej czekolady Velvet (33% kakao), 500 g - GR

4299

w tym 23% vat

Produkt chwilowo niedostępny.

Nr produktu: 32962

Nr kat: GRI47

Opis produktu
Czekolady Callebaut to najwyższej jakości, tradycyjna belgijska czekolada.

Pastylki Callebaut to biała czekolada o zawartości 31% kakao. Delikatna czekolada z nutą wanilli. Idealna do deserów i napojów czekoladowych. Można ją stosować w produkcji sosów czekoladowych, ganache, nadzień, lodów oraz wielu innych czekoladowych deserach.
Dzięki zwiększonej zawartości masła kakaowego, czekolada po obróbce termicznej posiada wyjątkowy połysk. Forma niewielkich pastylek ułatwia rozpuszczanie oraz dozowanie czekolady.



Zawartość kakao: min: 31%


Składniki: cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku , emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy
Min. %: kakao: 33,1% (masło kakaowe); mleko: 21,9% (6,3% tłuszczu mlecznego i 16,6% odtłuszczonego mleka w proszku); tłuszcz: 40,9% (34,6% masło kakaowe i 6,3% tłuszczu mlecznego)

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

Wartość energetyczna: 2464 kJ / 589 kcal
Tłuszcz: 40 g w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 24,1 g
Węglowodany: 51 g w tym cukry: 50,8 g
Białko: 6,1 g
Sól: 0,22 g

Waga: 500 g
Kraj pochodzenia: głównie ziarna kakaowe z Afryki Zachodniej, głównie odmiana Forastero
Przechowywać w czystym i suchym miejscu w temperaturze 12 - 20 ° C
Najwyższa jakośćNajwyższa jakość

KATEGORIE

Kategorie główne

one

Najlepsza obsługa Klienta! e-Commerce Polska awards 2013!

Zobacz szczegóły

AleDobre.pl to:

Dodano do koszyka