Syrop glukozowy w postaci gęstego lepkiego płynu.
Syrop glukozowy jest doskonałym dodatkiem do mas cukrowych, wypieków, deserów, słodyczy i napojów. Dobrze się rozpuszcza, uwypukla smak produktów, pozwala zachować wilgotność i je konserwuje. Pozwala na ograniczenie dodatku innych środków słodzących.
Masa cukrowa z dodatkiem syropu glukozowego jest bardziej plastyczna i błyszcząca.
Syrop glukozowy nie wykazuje szkodliwego wpływu na zdrowie, ale jest cukrem prostym, należy go więc stosować z umiarem.
Ostatnie opinie o produktach
Świeczka na tort „3” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek
Świeczka na tort „2” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek
Świeczka na tort „4” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek
Świeczka na tort „5” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek