Syrop glukozowy w postaci gęstego lepkiego płynu jest doskonałym dodatkiem do mas cukrowych, wypieków, deserów, słodyczy i napojów. Dobrze się rozpuszcza, uwypukla smak produktów, pozwala zachować wilgotność i je konserwuje. Pozwala na ograniczenie dodatku innych środków słodzących.
Masa cukrowa z dodatkiem syropu glukozowego jest bardziej plastyczna i błyszcząca.
Syrop glukozowy nie wykazuje szkodliwego wpływu na zdrowie, ale jest cukrem prostym, należy go więc stosować z umiarem.
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek