KOSZYK JEST PUSTY
Do kasy

Barwnik do czekolady biały 35 g na bazie masła kakaowego - Sugarflair

3100

w tym 23% vat

- +

Wysyłka: 48 godzin

Marka: Sugarflair

Nr produktu: 32072

Nr kat: C313

Opis produktu
Barwnik do czekolady biały.

Idealny do zabarwienia czekolady, mas tłustych, ganache, czekolady plastycznej.

Pozwala temperować czekoladę.

Posiada mocne nasycenie kolorów i jest super wydajny.
Doskonale kryje, łatwo łączy się z czekoladą.

Instrukcje użytkowania: Zdejmij pokrywkę i ustaw kuchenkę mikrofalową na pełną moc (800 W) na 10 sekund, aż zawartość zacznie się topić. Dobrze wymieszaj i powtarzaj, aż do całkowitego stopienia. Ewentualnie rozpuść barwnik, umieszczając garnek w ciepłej wodzie.

Należy pamiętać, że pojawienie się tych barwników wewnątrz pojemnika może wywołać niepokój ze względu na „pleśniowe” białe plamy i okrągłe ślady na czekoladzie kakaowej. Zapewniamy, że te ślady nie są pleśnią i są naturalnym procesem separacji znanym jako wykwit masła kakaowego lub wykwit tłuszczowy. To „rozkwitanie” jest spowodowane podczas procesu produkcyjnego, gdy barwnik jest schładzany lub hartowany, co powoduje tworzenie się nierównych kryształów. Do rozwoju pleśni potrzebna jest woda, a czekolada zaliczana jest do bezwodnych (nie zawiera wody). Jeśli ponownie rozpuścisz barwnik czekoladowy, ślady znikną, a czekolada będzie działać i smakować zgodnie z oczekiwaniami.

Składniki: masło kakaowe, barwnik: E170.


Waga: 35 g
Kolor: biały
Kraj pochodzenia: Anglia
Najwyższa jakośćNajwyższa jakość

KATEGORIE

Kategorie główne

one

Najlepsza obsługa Klienta! e-Commerce Polska awards 2013!

Zobacz szczegóły

AleDobre.pl to:

Dodano do koszyka