Ranty stałe do tortów typu Bento do pieczenia ciast o stałej średnicy 10 cm.
Rant do ciast i tortów to doskonała alternatywa dla tradycyjnych blach do pieczenia. Ciasto wylewa się na dowolną powierzchnię wyłożoną pergaminem lub papierem do pieczenia.
Rant wykonany jest z trwałej i odpornej na odkształcenia stali nierdzewnej. Jest łatwy do utrzymania w czystości, nie rdzewieje i można go myć w zmywarce.
Średnica: 10 cm
Wysokość: 6 cm
Zestaw zawiera 4 ranty.
Materiał: stal nierdzewna grubość 0,5 mm
Kraj pochodzenia: Polska
Produkt objęty 5- letnią gwarancją producenta.
Producent: Dorosiowe Ranty
Kraj pochodzenia: Polska
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
Ostatnie opinie o produktach
Forma metalowa do pieczenia RR, kwadratowa z pokrywą - 03-3129 - Wilton
polecam serdecznie
Julia10
Forma z kutego aluminium do ciasta „Wieniec adwentowy” - Nordic Ware
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
KKrzysiek
Pastylki czekoladowe z białej czekolady W2 (28% kakao), 400 g - Callebaut
Doskonała
KKrzysiek
Kratka do studzenia ciast i ciasteczek (25 x 40 cm) - Wilton - poleca Pani Dorota z mojewypieki.com!
Bardzo przydatna
KKrzysiek