Nóż strunowy stworzony specjalnie do wygodnego i precyzyjnego cięcia biszkoptów.
Krojenie i wyrównywania ciasta (do 36 cm średnicy) jest bajecznie łatwe ze strunowym nożem.
Drut tnie czysto jednocześnie zmniejszając ilość pozostawianych okruchów, co ułatwia późniejszą dekorację. By ułatwić sobie cięcie należy przesuwać strunę wzdłuż ciasta ruchem piłowym, obracając ciasto od czasu do czasu.
Łatwa regulacja uchwytów – należy lekko ścisnąć nóżki i przesunąć strunę na pożądaną wysokość.
Płaskie gumowe nóżki zapewniają stabilność, a jednocześnie mają właściwy poślizg w trakcie krojenia. Rama ma kształt tworzący rączkę na górze, aby łatwo ją trzymać w trakcie krojenia.
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
Ostatnie opinie o produktach
Forma metalowa do pieczenia RR, kwadratowa z pokrywą - 03-3129 - Wilton
polecam serdecznie
Julia10
Forma z kutego aluminium do ciasta „Wieniec adwentowy” - Nordic Ware
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
KKrzysiek
Pastylki czekoladowe z białej czekolady W2 (28% kakao), 400 g - Callebaut
Doskonała
KKrzysiek
Kratka do studzenia ciast i ciasteczek (25 x 40 cm) - Wilton - poleca Pani Dorota z mojewypieki.com!
Bardzo przydatna
KKrzysiek