Czekolada Ambasador to najwyższej jakości, tradycyjna belgijska czekolada.
Pastylki Callebaut to mleczna czekolada o zawartości 33,6% kakao. Delikatna czekolada z nutą wanilli. Idealna do deserów, pralin i fontann. Można ją stosować w produkcji sosów czekoladowych, ganache, nadzień, lodów oraz wielu innych czekoladowych deserach.
Dzięki zwiększonej zawartości masła kakaowego, czekolada po obróbce termicznej posiada wyjątkowy połysk. Forma niewielkich pastylek ułatwia rozpuszczanie oraz dozowanie czekolady.
Zawartość kakao: min: 33 %
Skład: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, serwatka w proszku (z mleka) , tłuszcz mleczny , emulgator: lecytyna sojowa ; aromat: wanilina; emulgator E476
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 2264 kJ / 541 kcal
Tłuszcze 31,7 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 20,0 g
Węglowodany 56,8 g
w tym cukry 55,8 g
Białko 5,6 g
Sól 0,29 g
Waga netto: 1000 g (1 kg)
Opakowanie typu doypack
Termin przydatności do spożycia: 24.01.2024
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek