Biała polewa czekoladowa bez temperowania. Idealna do produkcji korpusów, polew lub ganaszy. Produkt łatwy do modelowania dekoracji, bez szkodliwych tłuszczy utwardzonych i kwasów trans.
Sposób użycia:
Rozpuścić Non Temp w kąpieli wodnej lub mikrofalówce. Podczas rozpuszczania temperatura nie powinna przekroczyć 42C.
UWAGA: produktu nie należy poddawać procesowi temperowania. Produkcja niektóych dekoracji możliwa jest na zamrożonym marmurze.
Warunki przechowywania: przechowywać w ciemnym i sucym miejscu (temperatura 15 - 25 stopni C)
Skład: cukier, tłuszcz roślinny, olej roślinny (z nasion palmy, palmowy, shea), odtłuszczone mleko w poszku, emulgator: lecytyna sojowa, sól, wanilia
Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetycza: 2450 kJ/ 580 kcal
Tłuszcz: 38 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 18 g
Węglowodany: 58 g
w tym cukry 58 g
BiałkoL 3 g
Sól: 0,18 g
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
Ostatnie opinie o produktach
Forma z kutego aluminium do ciasta „Wieniec adwentowy” - Nordic Ware
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
KKrzysiek
Pastylki czekoladowe z białej czekolady W2 (28% kakao), 400 g - Callebaut
Doskonała
KKrzysiek
Kratka do studzenia ciast i ciasteczek (25 x 40 cm) - Wilton - poleca Pani Dorota z mojewypieki.com!
Bardzo przydatna
KKrzysiek
Butelka ze słomką dla dziewczynki Smiley Kid - Zak!
Dla małej dziewczynki pierwszorzędna
KKrzysiek