Biała polewa czekoladowa bez temperowania. Idealna do produkcji korpusów, polew lub ganaszy. Produkt łatwy do modelowania dekoracji, bez szkodliwych tłuszczy utwardzonych i kwasów trans.
Sposób użycia:
Rozpuścić Non Temp w kąpieli wodnej lub mikrofalówce. Podczas rozpuszczania temperatura nie powinna przekroczyć 42C.
UWAGA: produktu nie należy poddawać procesowi temperowania. Produkcja niektóych dekoracji możliwa jest na zamrożonym marmurze.
Warunki przechowywania: przechowywać w ciemnym i sucym miejscu (temperatura 15 - 25 stopni C)
Skład: cukier, tłuszcz roślinny, olej roślinny (z nasion palmy, palmowy, shea), odtłuszczone
mleko w poszku, emulgator: lecytyna sojowa, sól, wanilia
Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetycza: 2450 kJ/ 580 kcal
Tłuszcz: 38 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 18 g
Węglowodany: 58 g
w tym cukry 58 g
BiałkoL 3 g
Sól: 0,18 g
Masa netto: 1kg
Opakowanie: doypack
Łatwe mycie
Najwyższa jakość
Ostatnie opinie o produktach
Świeczka na tort „3” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek
Świeczka na tort „2” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek
Świeczka na tort „4” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek
Świeczka na tort „5” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek