Biała polewa czekoladowa bez temperowania. Idealna do produkcji korpusów, polew lub ganaszy. Produkt łatwy do modelowania dekoracji, bez szkodliwych tłuszczy utwardzonych i kwasów trans.
Sposób użycia:
Rozpuścić Non Temp w kąpieli wodnej lub mikrofalówce. Podczas rozpuszczania temperatura nie powinna przekroczyć 42C.
UWAGA: produktu nie należy poddawać procesowi temperowania. Produkcja niektóych dekoracji możliwa jest na zamrożonym marmurze.
Warunki przechowywania: przechowywać w ciemnym i sucym miejscu (temperatura 15 - 25 stopni C)
Skład: cukier, tłuszcz roślinny, olej roślinny (z nasion palmy, palmowy, shea), odtłuszczone mleko w poszku, emulgator: lecytyna sojowa, sól, wanilia
Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetycza: 2450 kJ/ 580 kcal
Tłuszcz: 38 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 18 g
Węglowodany: 58 g
w tym cukry 58 g
BiałkoL 3 g
Sól: 0,18 g
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek