Idealne narzędzie dla profesjonalnych oraz początkujących cukierników.
Szpatuła ułatwia usunięcie rozwałkowanego ciasta z blatu.
Idealna do nakładania i rozprowadzania kremu na wyrobach cukierniczych, przenoszenia ciastek, babeczek a nawet pizzy
Może posłużyć do posiekania gotowanych warzyw lub jajek.
Na ostrzu znajduje się miarka ułatwiająca odmierzanie ciasta (wymiary podane w calach).
Sprawdzi się również jako grzebień do rozprowadzania polew, kremów i mas na ciastach.
Wymiary: 15,2 x 10 x 3,5 cm
Materiał: stal nierdzewna, uchwyt z tworzywa sztucznego
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
Ostatnie opinie o produktach
Forma z kutego aluminium do ciasta „Wieniec adwentowy” - Nordic Ware
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
KKrzysiek
Pastylki czekoladowe z białej czekolady W2 (28% kakao), 400 g - Callebaut
Doskonała
KKrzysiek
Kratka do studzenia ciast i ciasteczek (25 x 40 cm) - Wilton - poleca Pani Dorota z mojewypieki.com!
Bardzo przydatna
KKrzysiek
Butelka ze słomką dla dziewczynki Smiley Kid - Zak!
Dla małej dziewczynki pierwszorzędna
KKrzysiek