Idealne narzędzie dla profesjonalnych oraz początkujących cukierników.
Szpatuła ułatwia usunięcie rozwałkowanego ciasta z blatu.
Idealna do nakładania i rozprowadzania kremu na wyrobach cukierniczych, przenoszenia ciastek, babeczek a nawet pizzy
Może posłużyć do posiekania gotowanych warzyw lub jajek.
Na ostrzu znajduje się miarka ułatwiająca odmierzanie ciasta (wymiary podane w calach).
Sprawdzi się również jako grzebień do rozprowadzania polew, kremów i mas na ciastach.
Wymiary: 15,2 x 10 x 3,5 cm
Materiał: stal nierdzewna, uchwyt z tworzywa sztucznego
Ostatnie opinie o produktach
Świeczka na tort „3” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek
Świeczka na tort „2” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek
Świeczka na tort „4” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek
Świeczka na tort „5” złota (4,5cm) - CL
Kiedyś kupiona jedna z tej serii i się sprawdziła :-) Dlatego teraz zakup "na zapas". Szkoda iż jedynka niedostępna.... :-(
KKrzysiek