Perforowana blacha do pieczenia pizzy.
Wykonana z wysokiej jakości stali z granitową powłoką nieprzywieralną.
Otwory umożliwiające cyrkulację gorącego powietrza i sprawiają, że pizza piecze się równomiernie. Przeznaczona do użytku w piekarnikach w temperaturze do 220 stopni Celsjusza.
Do blachy należy stosować przybory silikonowe lub drewniane aby nie uszkodzić powierzchni.
Kolor: czarny
Wymiary: 33 średnica
Materiał: Stal granitowa
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek