Perforowana blacha do pieczenia pizzy.
Wykonana z wysokiej jakości stali z granitową powłoką nieprzywieralną.
Otwory umożliwiające cyrkulację gorącego powietrza i sprawiają, że pizza piecze się równomiernie. Przeznaczona do użytku w piekarnikach w temperaturze do 220 stopni Celsjusza.
Do blachy należy stosować przybory silikonowe lub drewniane aby nie uszkodzić powierzchni.
Kolor: czarny
Wymiary: 33 średnica
Materiał: Stal granitowa
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
Ostatnie opinie o produktach
Forma metalowa do pieczenia RR, kwadratowa z pokrywą - 03-3129 - Wilton
polecam serdecznie
Julia10
Forma z kutego aluminium do ciasta „Wieniec adwentowy” - Nordic Ware
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
KKrzysiek
Pastylki czekoladowe z białej czekolady W2 (28% kakao), 400 g - Callebaut
Doskonała
KKrzysiek
Kratka do studzenia ciast i ciasteczek (25 x 40 cm) - Wilton - poleca Pani Dorota z mojewypieki.com!
Bardzo przydatna
KKrzysiek