Aquafaba jest to produkt naturalny i roślinny. Otrzymuje się ją poprzez bardzo długie gotowanie roślin strączkowych.
Aquafaba jest popularnym zamiennikiem białka jajecznego. Nadaje się nie tylko dla wegan, a również dla osób ze skazą białkową, dla wszystkich prowadzących zdrowy tryb życia, dla eliminujących gluten w diecie, ale także dla tych, dla których istotna jest zdrowa i wolna od chemicznych dodatków żywność. Wystarczy ubić i powstaje puszysta masa. Można przygotować z niej bezy, delikatne musy, dodawać do zdrowych słodyczy czy robić majonez (bez cholesterolu i o mniejszej wartości kalorycznej od tradycyjnego).
Warunki przechowywania: w temperaturze pokojowe w wilgotności do 60%
Ostatnie opinie o produktach
Topper ze sklejki Pierwsza Komunia Święta, listki ażur - Mill Art
Świetne wykonanie . Wygląda bardzo elegancko. Polecam !
Sandera
Podkład okrągły pod tort, ciasto (średnica: 26 cm, grubość: 2 cm), z podkładem złotym do kontaktu z żywnością - Styrodur - Mill Art
Zdecydowanie najlepsze podkłady . Lekkie , ale świetnie stabilizują tort , nie ma strachu przed popłakanym tynkiem przy przenoszeniu :)
Sandera
Pudełko do transportu ciast i tortów (30 x 30 x 25 cm) - AleDobre.pl
Porządne pudełko, stabilne , zajmuje mało miejsca , można zamówić na zapas .
Sandera
Posypka cukrowa w kształcie świątecznych cukierków (105 g) - 710-1107 - Wilton
Fajnie!
Fajnie