Czekolady Callebaut to najwyższej jakości, tradycyjna belgijska czekolada.
Pastylki Callebaut to mleczna czekolada o zawartości 33,6% kakao. Delikatna czekolada z nutą wanilli. Idealna do deserów i napojów czekoladowych. Można ją stosować w produkcji sosów czekoladowych, ganache, nadzień, lodów oraz wielu innych czekoladowych deserach.
Dzięki zwiększonej zawartości masła kakaowego, czekolada po obróbce termicznej posiada wyjątkowy połysk. Forma niewielkich pastylek ułatwia rozpuszczanie oraz dozowanie czekolady.
Płynność: 3/5
Zawartość kakao: min: 33,6%
Tłuszcz: 36,2% (masło kakaowe)
Skład: cukier, masło kakaowe, mleko pełne w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 2357/563 kJ/kcal
Tłuszcz: 36,2 g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 22,0 g
Węglowodany: 51 g, w tym cukry: 50 g
Białko: 7 g
Sól: 0,21 g
Waga: 2,5 kg

Najwyższa jakość
Ostatnie opinie o produktach
Truskawka liofilizowana Frupp 15 g - Celiko
Pyszny dodatek do kremów
karmela.nova@gmail.com
Wsporniki plastikowe do tortów wielowarstwowych (4 sztuki) - 05-0-0028 - Wilton
Fajne wsporniki, bardzo wytrzymałe
karmela.nova@gmail.com
Kule czekoladowe 3D, perłowe czarno-złote (5 szt.) - Barbara Decor
przepiekna ozdoba tortu-polecam
Matyldzia2012
Forma silikonowa do muffinów (6 gniazd) - Mastrad
Jak wszystkie produkty tej firmy, forma sprawdza się doskonale. Wzmocnienie uchwytów zdecydowanie ułatwi przenoszenie, a muffinki wyskakują bez najmniejszych problemów.
Milkaice