Azjatycki "naleśnik" - cienki i delikatny. Można go jeść na surowo lub usmażyć.
Papier ryżowy to cienkie, półprzezroczyste, okrągłe arkusze (placki) wykonane z mąki ryżowej,wody i soli. Ten zdrowy nie zawierający glutenu ani cholesterolu produkt używany jest głównie do przygotowania sajgonek.
Świetnie smakuje z nadzieniem z mielonego mięsa, warzyw, owoców morza lub kiełków.
Papier ryżowy to:
produkt w 100% naturalny,
okrągły kształt ułatwia zawijanie,
łatwy w przygotowaniu,
można go jeść również na zimno,
świetnie smakuje z nadzieniem z mielonego mięsa, warzyw, owoców morza i kiełków.
Skład: mąka ryżowa 90%, woda, sól
Waga netto: 100 g
Kraj produkcji: Tajlandia
Termin przydatności do spożycia: zawsze co najmniej 6 miesiący od daty sprzedaży
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
Ostatnie opinie o produktach
Forma z kutego aluminium do ciasta „Wieniec adwentowy” - Nordic Ware
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
KKrzysiek
Pastylki czekoladowe z białej czekolady W2 (28% kakao), 400 g - Callebaut
Doskonała
KKrzysiek
Kratka do studzenia ciast i ciasteczek (25 x 40 cm) - Wilton - poleca Pani Dorota z mojewypieki.com!
Bardzo przydatna
KKrzysiek
Butelka ze słomką dla dziewczynki Smiley Kid - Zak!
Dla małej dziewczynki pierwszorzędna
KKrzysiek