Panko to popularna w Japonii panierka z chleba, w formie płatków. Najczęściej używa się jej do dań smażonych i pieczonych. Panko najlepiej komponuje się z kurczakiem, owocami morza oraz warzywami w tempurze.
Zastosowanie: Doskonała alternatywa dla popularnej bułki tartej, dlatego można w niej panierować kotleciki, pulpety i ryby. Panko sprawia, że dania są delikatniejsze i dłużej pozostają chrupiące.
Skład: mąka PSZENNA 95 %, drożdże, sól, cukier
Wartości odżywcze w 100 g
Wartość energetyczna: 1363 kJ / 321 kcal
Tłuszcz: 1,2 g
Węglowodany: 63 g w tym cukry 1,0 g
Białko: 13 g
Sól: 1,2 g
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek