Gotowa masa krówkowa do bezpośredniego użycia. Idealna do smarowania gofrów i nadziewania korpusów babeczek. Łatwa do smarowania, idealna do przekładania ciast,wafli i innych wypieków oraz do smarowania kanapek. Z jej dodatkiem przygotujemy słynny angielski deser banoffee, czyli niebiańskie połączenie bananów, kajmaku i bitej śmietany. Można ja łączyć z masłem, bitą śmietaną, białym serem, bakaliami i alkoholem, itp.
Skład: cukier, mleko pełne w proszku, woda.
Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać: orzeszki ziemne i soję.
Scukrzanie jest naturalnym procesem i nie jest wadą produktu.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 1187 kJ / 281 kcal
Tłuszcze: 5,5 g w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 3,8g
Węglowodany: 5,2 g w tym cukry: 5,2 g
Białko: 5,5 g
Błonnik: 0 g
Sól: 0,19 g
Masa netto: 400 g

Bez sztucznych dodatków

Najwyższa jakość
Ostatnie opinie o produktach
Forma silikonowa do muffinów (6 gniazd) - Mastrad
Jak wszystkie produkty tej firmy, forma sprawdza się doskonale. Wzmocnienie uchwytów zdecydowanie ułatwi przenoszenie, a muffinki wyskakują bez najmniejszych problemów.
Milkaice
Młynek do sera i innych produktów Molino, biały - Moha
Młynek sprawdza się idealnie. Prosty w obsłudze, łatwy w utrzymaniu czystości, bardzo praktyczny.
Milkaice
Rant do pieczenia ciast i tortów z podziałką (średnica: 14 - 20, wysokość 12 cm) - DorosioweRanty
Solidny rant, dobrze widoczna podziałka sprawia, że przygotowanie biszkoptu idzie o wiele szybciej. Łatwo się myje.
mistyks3
Blacha metalowa do pieczenia, podkład pod ranty (25 x 25 cm) - DorosioweRanty
Blacha okazała się bardzo przydatna. Piekę na nim biszkopty w rancie, służy mi również do przenoszenia ciast z blach na paterę, a jak potrzeba jest też podkładką na ozdoby z masy cukrowej.
mistyks3