Podkład w kolorze białym, o grubości 2 mm i średnicy 20 cm, pod tort z otworem na stojak lub wsporniki o średnicy 3 cm. Podkład może być wykorzystany jako znacznik do porcjowania ciasta przy krojeniu.
Podkład ma gładką powierzchnię, łatwo go więc wyczyścić z resztek kremu, które mogły pozostać w trakcie dekoracji,. Łatwo go też pokryć fondantem, by otrzymać szczególnie elegancki efekt końcowy, np. przy torcie ślubnym.
Średnica: 20 cm
Średnica otworu: 3 cm
Grubość: 2 mm
Kolor: biały
Materiał: tektura, folia przeznaczona do kontaktu z żywnością
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
Ostatnie opinie o produktach
Forma z kutego aluminium do ciasta „Wieniec adwentowy” - Nordic Ware
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
KKrzysiek
Pastylki czekoladowe z białej czekolady W2 (28% kakao), 400 g - Callebaut
Doskonała
KKrzysiek
Kratka do studzenia ciast i ciasteczek (25 x 40 cm) - Wilton - poleca Pani Dorota z mojewypieki.com!
Bardzo przydatna
KKrzysiek
Butelka ze słomką dla dziewczynki Smiley Kid - Zak!
Dla małej dziewczynki pierwszorzędna
KKrzysiek