Nożyk do nacinania uformowanego ciasta chlebowego.
Idealny sprawdzi się do nacinania bochenków chleba, bagietek i bułek.
Posiada bardzo ostre ostrze dzięki czemu szybko i precyzyjnie wykonamy nacięcia.
Uchwyt ostrza jest wykonany z tworzywa sztucznego, a ostrze jest chronione nasadką.
Wyprodukowano we Francji.
Materiał: tworzywo sztuczne, stal nierdzewna
Wymiar: długość 13 cm
DEBUYER to francuska marka, która od ponad 180 lat zajmuje się produkcją niezawodnych i ekskluzywnych artykułów niezbędnych w każdej kuchni.
Ostatnie opinie o produktach
Podkład okrągły pod tort, ciasto (średnica: 26 cm, grubość: 2 cm), z podkładem złotym do kontaktu z żywnością - Styrodur - Mill Art
Podkłady są super :) Lekkie i wytrzymałe. Łatwe do oczyszczenia. Polecam!
vinca_minor
Truskawka liofilizowana Frupp 15 g - Celiko
Pyszny dodatek do kremów
karmela.nova@gmail.com
Wsporniki plastikowe do tortów wielowarstwowych (4 sztuki) - 05-0-0028 - Wilton
Fajne wsporniki, bardzo wytrzymałe
karmela.nova@gmail.com
Kule czekoladowe 3D, perłowe czarno-złote (5 szt.) - Barbara Decor
przepiekna ozdoba tortu-polecam
Matyldzia2012