Nożyk do nacinania uformowanego ciasta chlebowego.
Idealny sprawdzi się do nacinania bochenków chleba, bagietek i bułek.
Posiada bardzo ostre ostrze dzięki czemu szybko i precyzyjnie wykonamy nacięcia.
Uchwyt ostrza jest wykonany z tworzywa sztucznego, a ostrze jest chronione nasadką.
Wyprodukowano we Francji.
Materiał: tworzywo sztuczne, stal nierdzewna
Wymiar: długość 13 cm
DEBUYER to francuska marka, która od ponad 180 lat zajmuje się produkcją niezawodnych i ekskluzywnych artykułów niezbędnych w każdej kuchni.
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
Ostatnie opinie o produktach
Forma z kutego aluminium do ciasta „Wieniec adwentowy” - Nordic Ware
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
KKrzysiek
Pastylki czekoladowe z białej czekolady W2 (28% kakao), 400 g - Callebaut
Doskonała
KKrzysiek
Kratka do studzenia ciast i ciasteczek (25 x 40 cm) - Wilton - poleca Pani Dorota z mojewypieki.com!
Bardzo przydatna
KKrzysiek
Butelka ze słomką dla dziewczynki Smiley Kid - Zak!
Dla małej dziewczynki pierwszorzędna
KKrzysiek