Aromatyczna i przepyszna, doskonała o każdej porze roku. Rozgrzewa, wprawia w dobry nastrój, dodaje energii.Idealnie równoważy smak czekolady i owoców jagodowych. Do przyrządzania napoju czekoladowego na ciepło oraz na zimno.Mrożona będzie wyśmienitym orzeźwieniem w gorące dni, na gorąco przyjemnie rozgrzeje w chłodny wieczór.
Pierwszy dostępny w sprzedaży napój z czekolada rubinową. Czekolada Ruby, czyli rubinowa, a właściwie różowa, produkowana jest z ziaren kakaowca uprawianego w Ekwadorze, Brazylii i na Wybrzeżu Kości Słoniowej. Swój kolor i lekko owocowy smak zawdzięcza nie dodatkom czy barwnikom, ale specjalnemu procesowi produkcji, opatentowanego przez Barrego Callebauta.
.
Opakowanie pozwala na przygotowanie 21 porcji napoju.
Sposób przyrządzenia: do 200 ml delikatnie podgrzanego mleka dodać 35 g czekolady (według uznania można więcej) i wymieszać.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 2074/495 kJ/kcal
Tłuszcz: 25,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15,0 g
Węglowodany: 60,0 g w tym cukry: 57,0 g
Białko: 8,3 g
Sól: 0,33 g
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek