Aromatyczna i przepyszna, doskonała o każdej porze roku. Rozgrzewa, wprawia w dobry nastrój, dodaje energii.Idealnie równoważy smak czekolady i owoców jagodowych. Do przyrządzania napoju czekoladowego na ciepło oraz na zimno.Mrożona będzie wyśmienitym orzeźwieniem w gorące dni, na gorąco przyjemnie rozgrzeje w chłodny wieczór.
Pierwszy dostępny w sprzedaży napój z czekolada rubinową. Czekolada Ruby, czyli rubinowa, a właściwie różowa, produkowana jest z ziaren kakaowca uprawianego w Ekwadorze, Brazylii i na Wybrzeżu Kości Słoniowej. Swój kolor i lekko owocowy smak zawdzięcza nie dodatkom czy barwnikom, ale specjalnemu procesowi produkcji, opatentowanego przez Barrego Callebauta.
.
Opakowanie pozwala na przygotowanie 21 porcji napoju.
Sposób przyrządzenia: do 200 ml delikatnie podgrzanego mleka dodać 35 g czekolady (według uznania można więcej) i wymieszać.
Skład: cukier, mleko pełne w proszku, masło kakaowe, miazga kakaowa, odtłuszczone mleko w proszku, koncentrat buraka czerwonego (3%), serwatka w proszku, koncentrat marchwi pomarańczowej (0,5%), regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330), naturalny aromat waniliowy.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 2074/495 kJ/kcal
Tłuszcz: 25,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15,0 g
Węglowodany: 60,0 g w tym cukry: 57,0 g
Białko: 8,3 g
Sól: 0,33 g

Najwyższa jakość

Produkt w 100% naturalny

Produkt wegański

Produkt wegetariański
Ostatnie opinie o produktach
Forma silikonowa do muffinów (6 gniazd) - Mastrad
Jak wszystkie produkty tej firmy, forma sprawdza się doskonale. Wzmocnienie uchwytów zdecydowanie ułatwi przenoszenie, a muffinki wyskakują bez najmniejszych problemów.
Milkaice
Młynek do sera i innych produktów Molino, biały - Moha
Młynek sprawdza się idealnie. Prosty w obsłudze, łatwy w utrzymaniu czystości, bardzo praktyczny.
Milkaice
Rant do pieczenia ciast i tortów z podziałką (średnica: 14 - 20, wysokość 12 cm) - DorosioweRanty
Solidny rant, dobrze widoczna podziałka sprawia, że przygotowanie biszkoptu idzie o wiele szybciej. Łatwo się myje.
mistyks3
Blacha metalowa do pieczenia, podkład pod ranty (25 x 25 cm) - DorosioweRanty
Blacha okazała się bardzo przydatna. Piekę na nim biszkopty w rancie, służy mi również do przenoszenia ciast z blach na paterę, a jak potrzeba jest też podkładką na ozdoby z masy cukrowej.
mistyks3