Czekolady Callebaut to najwyższej jakości, tradycyjna belgijska czekolada.
Pastylki Callebaut to biała czekolada o zawartości 28% kakao. Delikatna czekolada z nutą wanilli. Idealna do deserów i napojów czekoladowych. Można ją stosować w produkcji sosów czekoladowych, ganache, nadzień, lodów oraz wielu innych czekoladowych deserach.
Dzięki zwiększonej zawartości masła kakaowego, czekolada po obróbce termicznej posiada wyjątkowy połysk. Forma niewielkich pastylek ułatwia rozpuszczanie oraz dozowanie czekolady.
Wartość energetyczna: 2379/569 kJ/kcal
Tłuszcz: 35,8 g w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 22,0 g
Węglowodany: 55,0 g w tym cukry: 55,0 g
Białko: 6,0 g
Sól: 0,21 g
Opinie o :
Pastylki czekoladowe z białej czekolady W2 (28% kakao), 400 g - Callebaut
Doskonała
KKrzysiek
[2023
/8
/31 8
:31:52]
Kolejny zakup ponieważ zbyt szybko się zużyła. Wyśmienity dodatek dla dzieci w różnym wieku, do różnorakich pyszności a nawet do zwykłej kaszki na mleku na śniadanie.
KKrzysiek
[2022
/11
/27 21
:21:13]
Pierwszy raz zakupiony ten produkt i sprawdza się doskonale w ciastach (w środku a nie używany jako polewa)
Opinie o :
Pastylki czekoladowe z białej czekolady W2 (28% kakao), 400 g - Callebaut
Doskonała
KKrzysiek [2023 /8 /31 8 :31:52]
Kolejny zakup ponieważ zbyt szybko się zużyła. Wyśmienity dodatek dla dzieci w różnym wieku, do różnorakich pyszności a nawet do zwykłej kaszki na mleku na śniadanie.
KKrzysiek [2022 /11 /27 21 :21:13]
Pierwszy raz zakupiony ten produkt i sprawdza się doskonale w ciastach (w środku a nie używany jako polewa)
KKrzysiek [2021 /11 /14 10 :2:48]