Czekolady Callebaut to najwyższej jakości, tradycyjna belgijska czekolada.
Pastylki Callebaut to mleczna czekolada o zawartości 33,6% kakao. Delikatna czekolada z nutą wanilli. Idealna do deserów i napojów czekoladowych. Można ją stosować w produkcji sosów czekoladowych, ganache, nadzień, lodów oraz wielu innych czekoladowych deserach.
Dzięki zwiększonej zawartości masła kakaowego, czekolada po obróbce termicznej posiada wyjątkowy połysk. Forma niewielkich pastylek ułatwia rozpuszczanie oraz dozowanie czekolady.
Płynność: 3/5
Zawartość kakao: min: 33,6%
Tłuszcz: 36,2% (masło kakaowe)
Skład: cukier, masło kakaowe, mleko pełne w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 2357/563 kJ/kcal
Tłuszcz: 36,2 g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 22,0 g
Węglowodany: 51 g, w tym cukry: 50 g
Białko: 7 g
Sól: 0,21 g
Waga: 400 g
Opakowanie zastępcze typu doypack
Najwyższa jakość
Opinie o :
Czekolada mleczna w postaci pastylek (33,6% kakao), 400 g - Callebaut
Pierwszy raz zakupiony ten produkt i sprawdza się doskonale w ciastach (w środku a nie używany jako polewa)
KKrzysiek [2021 /11 /14 10 :2:57]