Praktyczna, trwała podstawka do studzenia wypieków.
Po wyjęciu z pieca ciasto pozostawione z formie lub odłożone na płaską powierzchnię blatu "poci się" od spodu. Kratka zapewnia równomierny dopływ powietrza ze wszystkich stron, dzięki czemu wypieki stygną szybciej, a ich spód jest idealny.
Świetnie sprawdza się również jako podstawka pod gorące naczynia - ochroni każdy blat przed gorącym garnkiem lub patelnią.
Trzy pary nóżek stabilnie utrzymują kratkę na blacie.
Wymiary:
Średnica: 36 cm
Wysokość: 3 cm
Materiał: stal nierdzewna
Ostatnie opinie o produktach
Tajska limonka (pojemność 250 ml) - House of Asia
Zarówno do deserów jak i wszelkich napojów.
KKrzysiek
Świeczka na tort „9” złota (4,5cm) - CL
Wszyscy kupują i są braki magazynowe a nikt nie dodał komentarza?? Na żywo ta świeczka wygląda dużo lepiej niż ze zdjęć. Bardzo fajny wyrób
KKrzysiek
Forma do pieczenia dużych muffinów "Jumbo" - 03-3119 - Wilton
Doskonale sprawdzi się do większych pasztecików lub galaretek. Doskonały produkt
KKrzysiek
Ekstrakt waniliowy (60 ml) Madagascar Bourbon - Nielsen Massey
Jak zawsze pierwsza klasa i są to chyba najlepsze ekstrakty ever. Szkoda, że tak drogie i niedostępne pozostałe.
KKrzysiek