Praktyczna, trwała podstawka do studzenia wypieków.
Po wyjęciu z pieca ciasto pozostawione z formie lub odłożone na płaską powierzchnię blatu "poci się" od spodu. Kratka zapewnia równomierny dopływ powietrza ze wszystkich stron, dzięki czemu wypieki stygną szybciej, a ich spód jest idealny.
Świetnie sprawdza się również jako podstawka pod gorące naczynia - ochroni każdy blat przed gorącym garnkiem lub patelnią.
Trzy pary nóżek stabilnie utrzymują kratkę na blacie.
Wymiary:
Średnica: 36 cm
Wysokość: 3 cm
Materiał: stal nierdzewna
Ostatnie opinie o produktach
Topper ze sklejki Pierwsza Komunia Święta, listki ażur - Mill Art
Świetne wykonanie . Wygląda bardzo elegancko. Polecam !
Sandera
Podkład okrągły pod tort, ciasto (średnica: 26 cm, grubość: 2 cm), z podkładem złotym do kontaktu z żywnością - Styrodur - Mill Art
Zdecydowanie najlepsze podkłady . Lekkie , ale świetnie stabilizują tort , nie ma strachu przed popłakanym tynkiem przy przenoszeniu :)
Sandera
Pudełko do transportu ciast i tortów (30 x 30 x 25 cm) - AleDobre.pl
Porządne pudełko, stabilne , zajmuje mało miejsca , można zamówić na zapas .
Sandera
Posypka cukrowa w kształcie świątecznych cukierków (105 g) - 710-1107 - Wilton
Fajnie!
Fajnie