Obręcz cukiernicza, rant do formowania deserów i ciast.
Obręcz została wykonana ze stali nierdzewnej. Ma regulowaną średnicę od 16 do 30 cm.
Obręcz pozwoli z łatwością złożyć tort, przygotować sernik lub inne okrągłe desery.
Przed użyciem formę należy lekko natłuścić, ułożyć na blasze odpowiedniej wielkości i włożyć ciasto do środka.
Obręcz należy zdjąć, gdy ciasto lub deser całkowicie ostygnie.
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
Ostatnie opinie o produktach
Forma z kutego aluminium do ciasta „Wieniec adwentowy” - Nordic Ware
Tej jeszcze moja Żonka nie posiadała, ale otrzyma ją w prezencie przed świętami (na Mikołaja) bym mógł zakosztować wybornego wypieku w świetnej formie ;-)
KKrzysiek
Pastylki czekoladowe z białej czekolady W2 (28% kakao), 400 g - Callebaut
Doskonała
KKrzysiek
Kratka do studzenia ciast i ciasteczek (25 x 40 cm) - Wilton - poleca Pani Dorota z mojewypieki.com!
Bardzo przydatna
KKrzysiek
Butelka ze słomką dla dziewczynki Smiley Kid - Zak!
Dla małej dziewczynki pierwszorzędna
KKrzysiek